19 / 04 / 2024

Arçelik 270531 EB No Frost Buzdolabı'na net 2 bin TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz! 

Arçelik 270531 EB No Frost Buzdolabı'na net 2 bin TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz! 

Arçelik 270531 EB No Frost Buzdolabı, VitaminZone özelliği , Hızlı Dondurma Fonksiyonu ve gelişmiş teknolojisi ile buzdolabı içerisinde bulunan gıdaları kısa sürede dondurarak günlerce muhafaza eder. 



Arçelik No Frost Buzdolabı, gelişmiş teknolojisi ile taze gıdalara dilediğiniz zaman ulaşabilmenize yardımcı olur. Cihazın sahip olduğu özel fonksiyonlar sayesinde sebze, meyve ve yeşillikler uzun süre taze kalırken aynı zamanda vitamin değerleri de kaybolmaz. 

Arçelik 270531 EB No Frost Buzdolabı na net 2 bin TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz! 

Arçelik buzdolabının dondurucu bölmesinde bulunan hızlı dondurma özelliği bir çok gıdanın kısa sürede donmasını sağlayarak vitamin kaybı yaşanmasının önüne geçer. Bu özellik sayesinde her mevsimde taze yiyecek tüketebilirsiniz. 

Buzdolabı deneyiminizi daha teknolojik hale getiren ve tüm ihtiyaçlarınızı sonuna kadar karşılayan No Frost Buzdolabı , içinde bulunan farklı bölmeleri ile depolama işlemi daha pratik bir hal alır. Arçelik buzdolabında yeni nesil gelişmiş özelliklerden biri olan VitaminZone teknolojisi var.

VitaminZone özelliği, doğal gün ışığını simüle eder ve sebze, meyveler için buzdolabında doğal bir ortam oluşmasını sağlar. Bu fonksiyon ile oluşan doğal ortamda meyve ve sebzeler her daim taze kalır. Sebze ve meyvelerin taze kalmasını sağlayan bu fonksiyon gün ışığını simülasyon ettiği için buzdolabında kaldıkları süre boyunca vitamin değelerini de kaybetmezler. 

Peki Arçelik No Frost Buzdolabı'nda bulunan FullFresh+ teknolojisi ne işe yarıyor? Cihaz indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 


Geri Dön