18 / 04 / 2024

Arçelik 274532 EI No Frost Kombi Buzdolabı kaç lira? 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik 274532 EI No Frost Kombi Buzdolabı kaç lira? 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik 274532 EI no frost buzdolabı, sahip olduğu vitamin zone, full fresh+ teknolojileriyle fark yaratıyor. Peki leke tutmayan inoks rengiyle şık, altta yer alan dondurucusuyla kullanımı kolay 274532 EI, kaç litre, en ucuz nereden alınır, fiyatı ne kadar? İşte detaylar..



Arçelik 274532 EI, sahip olduğu Prosmart Inverter Kompresör sayesinde az enerji harcar ve sessiz çalışır. 532 litre hacmiyle geniş bir saklama alanı sunar. 

Arçelik 274532 EI No Frost Kombi Buzdolabı kaç lira? 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ
Kahvaltılık çekmecesi: Kahvaltı malzemeleri ile kısa sürede tüketilecek et ve balıkların soğuk olarak saklanması için ideal bir alandır.
Arçelik Vitamin Zone teknolojisi ile buzdolabındaki meyve ve sebzelerin vitamin değerlerinin yanı sıra taze ve canlı görünümleri de daha uzun süre korunur.
• FullFresh+ teknolojisi, özel sebzelik tasarımı ve hava kanalları sayesinde detaylı bir nem kontrolü sağlar. En uygun koşullarda saklanan besinlerin bozulma ve bayatlamasını geciktirir. Yeşil sebze ve meyveleri taze tutar, güvenli bir şekilde korur.
• Prosmart Inverter Kompresör: Sıcaklık iniş çıkışlarını düşürerek daha az enerjiyle daha etkili bir soğutma oluşturur. Standart buzdolaplarına göre çok daha sessiz çalışır.
• Hızlı dondurma: Arçelik 274532 EI, bu özellik sayesinde gıdaları besin değerleri düşmeden hızlı bir şekilde dondurarak saklama imkanı sağlar.
• Cool plus sistemi soğutucu ve dondurucu bölmeler için iki ayrı soğutma sistemi kullanır. Yiyeceklerin kokuları birbirine karışmaz. Hızlı soğutma ve dondurmaya ilaveten daha güçlü ve sessiz bir performans sunar. Soğutucu kısımdaki gıdaların donma riski düşer.

Peki, Arçelik E sınıfı buzdolabı ne kadar elektrik harcar? Arçelik 274532 EI no frost buzdolabı fiyatı kaç TL?


Geri Dön