20 / 04 / 2024

Arçelik 583630 EI no frost buzdolabı kaç lira? 11 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik 583630 EI no frost buzdolabı kaç lira? 11 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik 583630 EI no frost buzdolabı, sahip olduğu vitamin zone, full fresh+, multi mode, aero fresh teknolojileriyle öne çıkıyor. Peki, leke tutmayan inoks rengiyle mutfaklara şıklık katan 583630 EI kaç litre, en uygun nereden alınır, fiyatı ne kadar? İşte detaylar... 



Standart buzdolaplarına göre dört kata kadar daha sessiz çalışan 583630 EI, 630 litre hacmiyle mutfak alışverişini sevenlerin ve kalabalık ailelerin tam aradığı model.

 Arçelik 583630 EI no frost buzdolabı kaç lira? 11 Şubat 2023 fiyat listesi...

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ

• Gün döngüsü teknolojisi vitamin zone ile meyve ve sebzeler uzun süre tazeliklerini korur vitamin değerlerini de kaybetmez.
• Full fresh+ teknolojisine sahip özel sebzelik tasarımı ve hava kanalları ile hassas bir nem kontrolü sağlar. En uygun koşullarda saklanan gıdaları güvenli bir şekilde korur, bozulma ve bayatlama gecikir. Yeşil sebze ve meyveleri 3 kata kadar taze tutar. 
• Kahvaltılık çekmecesi hem kısa sürede tüketilecek et ve balıklar hem de kahvaltılıkların saklanması için ideal bir alan.
• Multi mode teknolojisi ile buzdolabı 5 farklı modda kullanılabilir. Dondurucu bölümü iser soğutucu, ister dondurucu olarak kullanılabileceği gibi kapatılabilir de. Tatile giderken buzdolabının soğutucu bölmesini kapatarak, sadece dondurucu bölmesini ister soğutucu ister dondurucu modunda çalıştırmak da mümkün.
• Odour fresh+ koku giderme teknolojisi sayesinde buzdolabındaki kötü koku oluşumu % 90 oranında önlenir.
•Prosmart Inverter Kompresör sıcaklık dalgalanmalarını en aza indirerek daha az enerjiyle daha etkin bir soğutma sağlar. Standart buzdolaplarına göre dört kata kadar daha sessiz çalışır
• Arçelik 583630 EI no frost buzdolabı, hızlı dondurma özelliği sayesinde gıdaları besin değerleri düşmeden saklama imkanı sunar.
• Kapı alt ve üstlerinde bulunan menteşe yerleri değiştirilip, kapıların kapanma yönleri ayarlanabilir. Ürünün kullanım alanına göre kapıların kullanım yönü konusunda esneklik sağlanır.
• Her rafta homojen soğutma sağlayan aero fresh yeni nesil ikili soğutma teknolojisi ile besinlerin tazeliği %30'a kadar daha uzun süre korunur. 
• Cool plus ile gıdaların donma riski düşer ve kokuları birbirine karışmaz. Hızlı soğutma ve dondurmaya ek olarak daha güçlü ve sessiz bir performans sunar.

Peki, Arçelik D sınıfı buzdolabı ne kadar elektrik harcar? Arçelik 583630 EI no frost buzdolabı fiyatı kaç TL?


Geri Dön