25 / 04 / 2024

Arçelik 800 KM Kurutma Makinesi ne kadar, en uygun nereden alınır? 10 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik 800 KM Kurutma Makinesi ne kadar, en uygun nereden alınır? 10 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik 800 KM, en popüler çamaşır kurutma makinesi modelleri arasında ilk sırada yer alıyor. Peki, Arçelik 800 KM Kurutma Makinesinde yorgan kurutulur mu, teknik özellikleri ne, fiyatı kaç TL? İşte detaylar...



Arçelik 800 KM Kurutma Makinesi, ısı pompalı kurutma teknolojisi sayesinde geleneksel kondenserli kurutma makinelerine göre kıyafetleri daha verimli kurutur. Kapaktan kolayca ulaşlılabilen ve iç içe geçmiş iki katmandan oluşan pratik filtresi kolayca temizlenir.

Arçelik 800 KM Kurutma Makinesi ne kadar, en uygun nereden alınır? 10 Şubat 2023 fiyat listesi...

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ

Otomatik Kırışık Önleme Fonksiyonu
Kurutma işlemi bittikten sonra, çamaşırların makineden boşaltılamaması durumunda, belirli aralıklarla otomatik olarak kırışık azaltma hareketi yapar.

İki Katmanlı Pratik Filtre
Kapaktan kolayca ulaşılabilen ve iç içe geçmiş iki katmandan oluşan filtre kolayca temizlenir. Bu özel filtre sayesinde makineyi 6 ayda bir temizlemek yeterli olur.

Özel Tasarım Tambur
Tamburuna özel cam dalgalar ve eğrisi, kıyafetlerin daha kolay hareket etmesine yardımcı olur. Bu tasarım, temizleme performansını arttırır, enerji ihtiyacını da azaltarak daha iyi bir karıştırma etkisi sunar. Ayrıca, dalga formu da çamaşırların daha özenle yıkanmasını kolaylaştırır. Tüm giysiler için nazik yıkama şartları sağlar ve böylece onlar da daha uzun süre dayanır.

15 Kurutma Programı
Arçelik 800 KM Kurutma Makinesi'nde: Pamuklu ütü kuruluğu, pamuklu ekonomik kurutma, pamuklu dolap kuruluğu, pamuklu ekstra kurutma, sentetik ütü kuruluğu, sentetik dolap kuruluğu, sepette/zaman kurutma, tazeleme/yünlü havalandırma, hassas, kot, açıkhava/spor (grotex), günlük, hijyen+, yorgan/ nevresim, hızlı 30 dakika olmak üzere 15 program yer alır.

Isı Pompalı Kurutma
Isı pompalı kurutma teknolojisi ile daha yüksek enerji sınıfına sahip olur ve kumaşların renklerini koruyarak kurutma işlemi yapar.

Kurutma Kontrol Tipi: Eco Sense
Kuruluk seviyesini algılar, kurutma süresini istenilen kuruluk derecesine göre hesaplayarak otomatik olarak ayarlar böylece az miktarda çamaşır kuruturken daha az enerji kullanır.

Pro Scent Teknolojisi
Üç farklı koku seçeneği bulunan kapsüllerin üzerinden geçen kurutma havası esans kokularını çamaşırlara iletir. Bir kapsülle 30 kurutmaya kadar ferahlık sağlar.

Peki, Arçelik 800 KM Kurutma Makinesi ne kadar elektrik harcar?

 


Geri Dön