16 / 04 / 2024

Fakir Spring Buharlı Ütü ne kadar, en uygun nereden alınır? 3 Mart 2023 fiyat listesi...

Fakir Spring Buharlı Ütü ne kadar, en uygun nereden alınır? 3 Mart 2023 fiyat listesi...

Güçlü buhar püskürtme teknolojisine sahip olan Fakir Spring, uygun fiyatı ve 3 renk seçeneği ile dikkat çekiyor. Peki, Fakir Spring kaç watt? Fakir Spring Buharlı Ütü fiyatları ne kadar? İşte Fakir Spring renk seçenekleri ve güncel fiyat listesi...



Jilet gibi kıyafetler giymeyi herkes arzu eder ama malum devir ekonomi devri. Bu nedenle uygun fiyata kaliteli bir ütü almak isteyenler için Fakir Spring Buharlı Ütü en iyi seçeneklerden biri.  

Fakir Spring Buharlı Ütü ne kadar, en uygun nereden alınır? 3 Mart 2023 fiyat listesi...

Etkili Buhar Püskürtme Teknolojisi
Etkili buhar püskürtme teknolojisi ve 3 renk seçeneği ile dikkat çeken Fakir Spring, 2600 Watt güçle çalışır. Dakikada 120 gram şok buhar ve 30 gram sürekli buhar çıkışı sağlayan Fakir Spring Buharlı Ütü, bu sayede en dirençli kırışıklıkları ve tüm kumaş çeşitlerini kolayca açarak düzleştirir. 330 mililitre sabit su haznesi kapasitesi ile tek seferde çok miktarda çamaşırı kesintisiz bir şekilde ütüleme imkanı sağlar. 

Kaygan Seramik Taban Yapısı
Eli ve bileği yormayan ergonomik sapı ve kaygan seramik tabanı sayesinde giysilerin üzerinde rahatça kayar böylece ütüleme işini kolaylaştırır. En kullanışlı ütü tabanı olarak dikkat çeken seramik taban, klasik ütü tabanları gibi ütüleme esnasında kumaşa yapışmaz. 

Kirece Karşı Koruma Özelliği 
Bir ütünün çalışma performansını en olumsuz etkileyen faktör kireçtir. Fakir Spring Buharlı Ütü'de yer alan entegre kireç önleme sistemi, ütü içerisinde kireç oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Böylece ütünün gözenekleri zamanla kireç sebebiyle kapanmaz ve kuvvetli buhar püskürtme performansını hiç aksatmadan devam ettirir. Damlama önleme özelliği ile de lekelenmelere izin vermez.

Fakir Ütü fiyatı ne kadar? Fakir Spring mor ne kadar? Fakir Spring gül kurusu kaç TL? Fakir Spring yeşil kaç lira?
 


Geri Dön