27 / 04 / 2024

Yağlı radyatör fiyatları ne kadar, en ucuz nereden alınır? 4 Mart 2023 fiyat listesi...

Yağlı radyatör fiyatları ne kadar, en ucuz nereden alınır? 4 Mart 2023 fiyat listesi...

Yağlı radyatörler bulunduğu ortamı, nem seviyesini düşürüp havayı kurutmadan rahatça ısıtır. Peki, en çok satan yağlı radyatör marka ve modelleri hangileri? Kumtel radyatör ısıtıcı kaç TL? Yağlı petekler ne kadar? İşte yağlı radyatör markaları ve fiyatları..



Mart ayı dert ayı demiş eskiler... Bu ayda havalar sürekli farklılaştığı, bir ısınıp bir soğuduğu için insanın kendini koruması zorlaşır. Yani martın dengesiz havası hastalıklarıda beraberinde getirir.

Yağlı radyatör fiyatları ne kadar, en ucuz nereden alınır? 4 Mart 2023 fiyat listesi...

Yaşanan sıcaklık değişkenliğine bağlı olarak ısınma ihtiyacı da değişiklik gösterir. Kombileri kapatanlar, sobaları kaldıranlar ya da ek bir ısıtıcıya ihtiyaç duyanlar bu süreçte temiz ve pratik olması sebebiyle elektrikli ısıtıcıları daha çok tercih eder.

Elektrikli ısıtıcı çeşitleri arasında seçim yaparken cihazın kullanılacağı odanın genişliği mutlaka göz önünde bulundurulmalı. Küçük bir alanı anlık olarak ısıtmak için alınan infrared ısıtıcılar daha büyük bir yer söz konusu olduğunda yeterli olmaz. Bir odayı sürekli sıcak tutmak için daha çok yağlı radyatörler kullanılır.

Yağlı radyatörler, performans anlamında güçlü özellikler taşır, yüksek verime sahiptir. Güvenlidir; ısıyı sistemli bir şekilde yaydığı için yangın riski oluşturmaz. Görsel olarak kalorifer peteği ile aynı olan radyatörün içinde bulunan elektrikli rezistanslar, ısıyı yağ desteğiyle korur ve ortamı ısıtmak için yayar.

Radyatörün en dikkat çeken avantajı havayı kurutmaması. Havayı kurutan ısıtıcılar solunumu zorlaştırır, uyku kalitesini bozar. Yağlı radyatörler ise; bebek, yaşlı ve hastalar için çok önemli olan ideal nem seviyesini korur. 

Peki, Beko Radyatör Isıtıcı ne kadar? Kumtel yağlı radyatör 9 dilimli ne kadar? Delonghi Dragon yağlı radyatör kaç TL? Awox Yağlı Radyatör en düşük ne kadar?

 


Geri Dön