23 / 04 / 2024

Mini cooper 3 kapı fiyatları ne kadar? En ucuz Mini cooper! İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

Mini cooper 3 kapı fiyatları ne kadar? En ucuz Mini cooper! İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

Son zamanlarda en çok araştırılan otomobillerden biri olan Mini Cooper fiyatları güncelledi! Nisan fiyatları merak konusu oldu! Peki, Mini cooper 3 kapı fiyatları ne kadar? En ucuz Mini cooper! İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...



İkonik ve asi bir model olan efsanevi Mini 3 Kapı, dinamik silüeti ve eşsiz oval farları, eşsiz bir etki oluşturuyor. Kompakt boyutları ise otomobili dar şehir sokakları için mükemmel hale getiriyor. Mini 3 Kapı, bir dizi yenilikçi teknik özellik ve kullanışlı dokunuşla birlikte sunuluyor. 

Mini 3 Kapı, 8.8 inç dokunmatik ekranı standart donanım haline gelen otomobilde, opsiyonel MINI Navigasyon mevcut. Ayrıca heyecan verici donanım paketleri, renkler ve kişiselleştirme seçenekleri, MINI’nizi size özel hale getirmenize olanak tanıyor.

Mini Cooper 3 kapı fiyatları yenilendi! İşte 31 Mart 2022 Fiyat listesi!Mini 3 Kapı modelinin kısa aks dışı mesafeleri, dar dönüş açısı, kompakt yapısı, dar sokaklarda ve yoğun trafik koşullarında çevik manevra kabiliyeti sunar.

Mini 3 Kapı, 3 ve 4 silindirli TWIN Power Turbo motorlar anında tork sağlayarak hızlı kalkış yapabilmenize olanak tanır. SPORT modunda, nefes kesici bir çeviklik için hızlanmayı ve direksiyon tepkisini güçlendirebilirsiniz. Alçak ağırlık merkezi, yüksek dev/dk ve go-kart hissini deneyimleyin ve MINI’den aldığınız keyfi en üst seviyeye çıkarın.

Peki, Mini cooper 3 kapı fiyatları ne kadar? En ucuz Mini cooper! İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...


Geri Dön