29 / 03 / 2024

Arçelik 9120 M 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! Bu indirim kaçmaz!

Arçelik 9120 M 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! Bu indirim kaçmaz!

Arçelik 1200 devir çamaşır makinesi, 15 farklı yıkama programı ve 10 yıl garantili ProSmart™ Inverter motor teknolojisi sayesinde 9 kg çamaşırı tek seferde  yıkar. Peki cihaz indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor?



Arçelik çamaşır makinesi gelişmiş teknolojisi ve sessiz çalışan motor gücü ile 9 kg çamaşırı tek seferde yıkayarak işlevsellik kazanır. 15 farklı yıkama programına sahip cihaz her türü kıyafeti pratik bir şekilde temizler. 

Arçelik 9120 M 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi nde Oliz e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! Bu indirim kaçmaz!

Arçelik çamaşır makinesinde bulunan ProSmart™ Inverter motor diğer cihazların motoruna göre daha sessiz çalışır. Aynı zamanda 10 yıl kullanım garantisi sunarak üstün bir performans ortaya koyar. Fırça yerine mıknatıslar içeren motor, çamaşır makinesinin verimliliğini arttırır. Arçelik çamaşır makinesi yıkama esnasında ses seviyesi 53 dBa ve sıkma sırasında ses seviyesi 72 dBa olmasıyla başarılı bir performans ortaya koyar.

Cihaz sahip olduğu farklı programlar sayesinde her türden kıyafetin yıkanmasını sağlar. Çamaşır makinesinin ana programları pamuklular, sentetik ve yünlü olmak üzere üç adettir. Pamuklular programında çarşaf, nevresim, bornoz, iç çamaşırı ya da havlu gibi çamaşırları rahatlıkla yıkayabilirsiniz. Pamuklular programın çalışma süresi 4 saat olmasından dolayı en uzun süren program olarak yıkama gerçekleştirir. 

Peki Arçelik çamaşır makinesinde bulunan buhar destekli yıkama teknolojiisi nasıl bir işlem görüyor? 


Geri Dön