24 / 04 / 2024

Arçelik ayın ürünü kurutma makinesi ne kadar? Arçelik kurutma makinesi 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Arçelik ayın ürünü kurutma makinesi ne kadar? Arçelik kurutma makinesi 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Soğuk havaların gelmesiyle kurutma makinesi arayışına girenler için Arçelik kurutma makinesi fiyatlarını bir araya getirdik. Ayın ürünü olan Arçelik kurutma makinesi ile beraber televizyon da alırsanız anında 1.000 TL indirim sizi bekliyor. İşte, Arçelik 1 Ekim 2022 fiyat listesi..  



Soğuk havalarda çamaşır kurutmak çok zor olabiliyor. Balkonu olmayan evler için ideal olan kurutma makineleri şimdi Arçelik’de listeleniyor. Arçelik’te ayın ürünü birçok özelliği olan bir kurutma makinesi. Ayrıca, kurutma makinesi alan müşteriler, televizyonlarını da aynı anda alırsa sepette 1.000 TL indirim var. İşte, Arçelik kurutma makinesi 1 Ekim 20222 fiyatları ve teknik özellikleri…

Tamburuna özel cam dalgaları ve eğrisi, giysilerin daha kolay hareket etmesine yardımcı olur. Bu yeni tasarım, temizleme performansını arttırırken, enerji ihtiyacını da azaltarak daha iyi bir döndürme etkisi sağlar.

Arçelik kurutma makinesi kuruluk seviyesini algılayarak, kurutma süresini istenilen kuruluk derecesine göre hesaplar ve otomatik olarak ayarlar. Bu sayede az kapasite çamaşır kuruturken daha az enerji harcar.

Kurutma makinenizde bulunan ısı pompalı kurutma teknolojisi ile daha yüksek enerji sınıfına sahip olur ve çamaşırlarınızın renklerini koruyarak kurutur.

Arçelik bir ilke daha imza attı. Kurutma makinesinde kullanmak üzere üç farklı koku seçeneği bulunan kapsüllerin üzerinden geçen kurutma havası esans kokularını çamaşırlara gönderir. Tek bir koku kapsülüyle 30 kurutmaya kadar ferahlık sağlanır.

Arçelik ayın ürünü kurutma makinesi ne kadar? Arçelik kurutma makinesi 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Genel Özellikler

  • Maksimum Kurutma Kapasitesi: 9 kg
  • Enerji Sınıfı: A++
  • Program Sayısı: 15 Programlı
  • Tambur Hacmi (L): 110 Litre
  • Ürün Rengi: Manhattan Grey

Performans

  • Yıllık Enerji Tüketimi (kWh): 258.6 kWh
  • Ses Gücü Seviyesi (dBA): 64 dBA

Peki, Arçelik kurutma makinesi ne kadar? Arçelik kurutma makinesi kaç TL? Arçelik ayın ürünü olan kurutma makinesinin fiyatı ne kadar? İşte, Arçelik 1 Ekim 2022 fiyat listesi..


Geri Dön