26 / 04 / 2024

Arçelik buzdolabına `verimli ürün' ödülü

Arçelik buzdolabına `verimli ürün' ödülü

Arçelik A.Ş, kendi sınıfında dünyanın en az elektrik enerjisi tüketen ilk A++ No Frost buzdolabı `en verimli ürün' ödülünü aldı.



Arçelik A.Ş, kendi sınıfında dünyanın en az elektrik enerjisi tüketen ilk A++ No Frost buzdolabı `Yeni Siyah Orbital' ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Elektrik İşleri Etüd İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen `Sanayide Enerji Verimliliği Proje' yarışmasında, `en verimli ürün' ödülünü aldı. Arçelik `Yeni Siyah Orbital' A++ enerji sınıfında üretiliyor. Bu anlamda, `tropikal' olarak adlandırılan ürün kategorisinde, kendi sınıfında dünyanın ilk A++ No Frost buzdolabı olma özelliğini taşıyor.
Kendi sınıfındaki `A' enerji sınıfı bir ürüne göre yüzde 54 daha az enerji tüketen buzdolabı, 34 W'lık bir ampül kadar enerji harcıyor. Buzdolabı cam kapı, alüminyum kapı sapı ve siyah rengiyle de beyaz eşya ürün kategorisinde dikkat çekiyor. Üründe ince profilli sızdırmaz geniş gövde cam rafları, büyük hacimli sebzelikler, sıfır derece bölmeleri, dondurucu bölümde beyaz ışıkla aydınlatma ve soğutucu bölmede iki yandan beyaz ışıkla homojen aydınlatma olarak özellikler bulunuyor.
540 litre geniş hacim kabini bulunan buzdolabı, sunduğu doğal nemlendirme sayesinde de yiyecekleri daha uzun süre saklıyor.

Radikal

Geri Dön