29 / 03 / 2024

Arçelik Elektrikli Ankastre Ocak Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik Elektrikli Ankastre Ocak Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Yeni nesil teknoloji ile geliştirilen Arçelik elektrikli ankastre ocak, kullanışlı yapısı sayesinde ocak arayışı içinde olanların beklentilerini sonuna kadar karşılamayı başarıyor. Dokunmatik kontrol mekanizmasına sahip ocak ile kontrol sizde. İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi



 Arçelik Elektrikli Ankastre Ocak Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi
Ev hanımlarının mutfaktaki en iyi yardımcılarından biri pratik kullanıma sahip elektrikli ocaktır. Isı ayarlama sisteminin kontrolünü elinize veren elektrikli ocak yemeklerin eşit ısıda pişmesini sağlar. 

ELEKTRİKLİ ANKASTRE OCAK ÖZELLİKLERİ

  • Arçelik elektrikli ocak, hassas dokunmatiği sayesinde ısı ayarlarını sorunsuz şekilde yapmanıza olanak tanır. Bu sayede ocak hızlı şekilde ısınır ve yemeklerinizi tam kıvamında pişirir.
  • Pişirme gözlerinin sıcaklığını dokunmatik ekrandan kısık, orta ve yüksek sıcaklık ayarlarını kolaylıkla yapabilir, en uygun ısı ayarını pratik biçimde ayarlayabilirsiniz. Geniş yüzeye sahip ocak aynı anda birden fazla yiyeceği pişirmenize olanak tanır.
  • Elektrikle işlevsel hale gelen ocak, ve 4 gözlü yapısı sayesinde aynı anda birden fazla yemek pişirmenize olanak tanır. 
  • Açma, kapama, sıcaklık ve pişirme modu değiştirme gibi ayarlamaları LED ekran üzerinden kontrol edebilir, ocağın kontrolü güvenli şekilde sizin hizmetinizde olur.
  • Atıl ısı göstergesi bulunan cihaz, güvenlik açısından da dikkat çekici tekniğe sahiptir.Ocağı kapattığınızda sıcaklık uyarısı oluşturarak olası kazaların engellenmesine de büyük ölçüde yardımcı olur.
  • Ocak cam yüzeyi yüksek kaliteli cam yapısına sahiptir. Çizilme, yıpranma, yanma ve matlaşma gibi durumlara karşı dayanıklı olan yüzey, özel malzeme yapısı sayesinde uzun ömürlü kullanım sağlar.
  • 58 cm genişliğe sahip olan ocak yüzeyinde ocağın sol ön bölmesi 21 cm ölçüsü ile büyük tencere ve tavalar ile işlem yapmanızı sağlar. 2300 W güç ile çalışan öngöz, yüksek ısıya ihtiyaç duyduğunuz tariflerde kullanmanız için tasarlanmıştır. Modelin sol arka bölmesi ise 14 cm ölçüsü ile en küçük gözlü yerdir.
  • Cihaz toplam 6800 W güç kapasitesi ile üstün performans sergiler.Tüm ocak bölmeleri 9 farklı ısı kademesine sahiptir. Hazırladığınız tarife bağlı olarak ısı değişikliklerini dokunmatik ekran üzerinden yapabilirsiniz.

Peki elektrikli, ankastre ocağın fiyat listesi nedir? 


Geri Dön