25 / 04 / 2024

Arçelik Telve Türk Kahve Makinesi 4.299 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerden alınır? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik Telve Türk Kahve Makinesi 4.299 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerden alınır? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Dünyanın lider markası Arçelik tasarım ödüllü ileri teknolojiye sahip Telve Türk Kahve Makinesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. 6 fincanlık kapasiteye sahip kahve makinesi fiyatıyla da yüzünüzü güldürüyor. Peki bu tasarım ödüllü ürünü en ucuza nerden alabilirsiniz? Sizler için araştırdık. İşte telve



 Arçelik Telve Türk Kahve Makinesi 4.299 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerden alınır? 4 Şubat 2023 fiyat listesi
Arçelik telve Türk kahve makinesi ile kahveleriniz pratik ve hızlı bir şekilde hazırlanmış oluyor. Kalabalık ailelere hitap eden kahve makinesi misafirleriniz geldiğinde de sizleri dakikalarca kahve yapma zahmetinden kurtarıyor.

KAHVE MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

Makinenin genişliği 25 cm, yüksekliği 20 cm ve derinliği ise 31.2 cm olarak ölçülüyor. Böylece mutfakta çok yer kaplamamış oluyor.Kahve makinesinin ağırlığı ise 4.2 kg olarak ifade ediliyor. 

Makinede, iki adet bakır renge sahip cezve yer alıyor. Bu iki cezve sayesinde aynı anda iki farklı Türk kahvesi hazırlanabiliyor.Şekerli ve ya şekersiz kahve hazırlamak için kullanım pratikliği sunuyor.

Arkasında, 1500 ml kapasiteye sahip, çıkarılabilir su tankı bulunan makine 1100 W güç ile çalışarak  indüksiyonlu ısıtma yapıyor.Ürünün cezveleri paslanmaz çelikten imal edilmiş olup dayanıklı yapısı ile öne çıkıyor. 

Anti spill teknolojisi ile yapılan kahvelerin taşması önleniyor. Bu teknoloji sayesinde, kahve pişerken başında beklemeye gerek kalmıyor. 

Kullanılan bir başka teknoloji ise Spinjet teknolojisidir. Bu teknoloji su püskürterek karıştırma işlemini sağlıyor. Su jeti karıştırma sistemi olarak da isimlendiriliyor. Bu teknoloji sayesinde, bol köpük ve uygun kıvam elde edilmiş oluyor. 

Cook Sense teknolojisi sayesinde Arçelik TKM 9961 S Telve nasıl pişmeyi algılıyor sorusu bu teknoloji ile cevaplanıyor. Kahve hazır olduğunda, pişirme işleminin otomatik olarak durması, bu teknoloji ile gerçekleşiyor. Kahvenin ideal kıvamda pişmesi böyle sağlanmış oluyor. 

Peki tasarım ödüllü bu kahve makinesinde fincan kapasitesi nedir? En ucuza nerden alınır?

 


Geri Dön