20 / 04 / 2024

Arda Turan'ın sahibi olduğu Arşiv kapandı!

Arda Turan'ın sahibi olduğu Arşiv kapandı!

Süper Lig'e Başakşehir kadrosunda dönen futbolcu Arda Turan'ın 'yeni nesil lokanta' konseptiyle üç yıl önce Şişli'de açtığı 'Arşiv' kapandı.



İspanya'da Barcelona forması giydikten sonra Süper Lig'e Başakşehir kadrosunda dönen futbolcu Arda Turan, ticari hayatında kritik bir karar imza attı. Posta gazetesinden Erdinç Şahin'in haberine göre, Cemal Sarıhan'la birlikte Şişli'de 'Arşiv' adlı lokanta açan Arda, işyerini kapattı.

Şişli'de orta ve üst fiyat segmentiyle 2015'te açılan restoranın bugün battığına dair haberler çıktı. 

"TİCARİ KARAR"

3 milyon lira sermaye ile Şişli’de açılan restoranın ortağı Cemal Sarıhan, Posta gazetesine yaptığı açıklamada 'Arşiv battı' iddiları hakkındaki soruları cevapladı. Cemal Sarıhan, "Arda ile açmış olduğumuz Arşiv tamamen ticari bir sebepten ötürü kapanmıştır. Sadece bir işletmeyle ilgili alınmış bir karardır bu. Batma gibi bir durum söz konusu değildir. Bir kararın etrafında Arda ile ilişkimiz, hukukumuz ve ticari beraberliğimiz devam etmektedir." şeklinde konuştu.

"KARDEŞ GİBİYİZ"

Arda Turan ile çok yakın arkadaş olduklarını söyleyen Sarıhan, "Biz kardeş gibiyiz. Herhangi bir sorun yok. Ticari olarak da batış gibi bir durum iki taraf içinde söz konusu değil" şeklinde konuştu.


Geri Dön