26 / 04 / 2024

Ari Duek kimdir?

Ari Duek kimdir?

Doğa Gayrimenkul patronu olan Ari Duek kimdir? Doğa Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ari Duek inşaat sektörüne nasıl ve ne zaman girdi? İşte Ari Duek'in iş hayatı...



Ari Duek kimdir?

Ari Duek, ilk iş hayatına aile şirketi olan oyuncak imalatı yapan Intertoy’da başladı. Bugün ise Doğa Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı.


Doğa Gayrimenkul patronu Ari Duek, Boston Üniversitesi’nde finans  ve pazarlama okudu. Motosiklet ve helikopter ehliyeti alan Duek, aile şirketi olan Intertoy’da iş hayatına başladı. 1999 yılında Intertoy’u Hasbro ‘ya sattıktan sonra inşaat sektörüne girdi. 


Duek, inşaat sektörüne girişini şu şekilde açıkladı:

Kendimi bildim bileli oyuncaklarla iç içeydim. Çünkü benim baba mesleğim. “Intertoy” aile şirketimizdi. Kısa zamanda çok başarılı işler çıkardık, Amerikalı bir firmanın dikkatini çektik. “Hasbro” önce bize ortak oldu, sonra da şirketi satın aldı. Şirketin adını, “Hasbro Intertoy” olarak değiştirdiler.


1999’da şirketi satınca, kendime farklı bir sektörde iş baktım. Aldığım eğitim pazarlama üzerineydi. Zaten aile şirketimizde de pazarlamayı çok iyi öğrenip, deneyimlemiştim. “Hangi sektöre girsem?” derken, fark ettim ki inşaat alanında çok fazla marka yok. Ben bu alanda kendi markamı yaratmayı kafama koydum ve inşaat sektörüne girdim.


Doğa Gayrimenkul projeleri..

1.Doğa Feriloft, 

2.Doğa Teras, 

3.Doğa 77, 

4.Doğa Country,

5.Doğa Hanımeli, 

6.Doğa Elements.



Ari Duek: Gayrimenkulde oyunun adı değişti: 'Sat-yap'ın yerini, 'yap-sat' alıyor!
Doğa Gayrimenkul'ün hedefi yaşlılara proje yapmak!
Doğa Gayrimenkul 10. yaşını Esma Sultan Yalısı'nda kutladı!



Geri Dön