24 / 04 / 2024

Edi ve Ari Duek kardeşler ortak şirket kurdu

Edi ve Ari Duek kardeşler ortak şirket kurdu

Farklı şirketlerde konut projeleri geliştiren Edi ve Ari Duek kardeşler Özpetek İnşaat'ın sahibiyle birlikte ortak şirket kurdu



Sermayesi  50 bin TL olan şirketin adı Ena Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi. 3 ortağın isimlerinin baş harfinden oluşan şirket Göktürk'te bulunan merkezinde faaliyet gösterecek.

2 Haziran'da kurulan Ena Gayrimenkul'ün ortaklarından Edi Edgar Duek, Doğa Gayrimenkul'ün ortaklarından Aslan Ari Duek ve Özpetek İnşaat'ın sahibi Nuri Petek, temsil yetkisini müşterek yürütecekler.

Edinilen bilgilere göre; şirketin faaliyet alanları her türlü inşaat işleri, konut, işyeri ve ticarethane inşaatları yapmak ve satmak, kendi hesabına araziler ve arsalar almak, bu arsalar üzerine veya başkalarının arsalarının üzerine kat karşılığı inşaat yapmak, yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak, müstakil konutlar, işhanları, turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.

Şirket önümüzdeki  günlerde Göktürk'te 1.800 metrekarelik arazi üzerine 70 konutluk bir projeyi hayata geçirmeyi planlıyor. Henüz adı belli olmayan projenin toplam yatırım maliyetinin ise 8-9 milyon TL
civarında olacağı tahmin ediliyor.

Seda TABAK/Emlakkulisi


Geri Dön