29 / 03 / 2024

Arıkan Toskana Orizzonte fiyat listesi!

Arıkan Toskana Orizzonte fiyat listesi!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Ulaşım bilgileri kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunan proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Arıkan Toskana Orizzonte fiyat listesi 625 bin dolardan başlıyor.



Toplam 450 bin metrekare inşaat alanında yükselen proje Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Projede banka kredisine uygun ödeme sağlanıyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi, Sağlık Kulübü, kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş ve jogging parkurlar, squash ve padel kortları, açık tenis gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Lokasyon bilgileri kapsamında Arıkan  Toskana Orizzonte  projesi TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Toplam 187 adet villa ve 16 adet mağazadan meydana gelen projede villa tipleri 3 ile 7 oda arasında değişiklik göstererek dizayn edildi. Proje İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece Göl Vadisi'nde inşa ediliyor. 


Arıkan Toskana Orizzonte fiyat listesi kapsamında villalar 625 bin dolardan başlangıç göstererek satışa sunuluyor. Projedeki ilk etap bu yıl Eylül'de, 2. etabın ise Haziran 2016 yılında yapılması planlanıyor.


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön