23 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte fiyat!

Toskana Orizzonte fiyat!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanında yükseliyor. Toskana Orizzonte fiyat listesi kapsamında metrekare birim bazı 2 bin 500 dolardan başlıyor.



Lokasyon bilgileri kapsamında proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre kadar uzaklıkta hayata geçiriliyor.


Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanında yükselen projede toplam 187 villa ve 16 mağaza yer alıyor. Proje Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayata geçiriliyor.


Toplam 450 bin metrekare inşaat alanında yükselen projede villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek dizayn edildi. Proje Arıkan Yapı ve Emaar Türkiye imzası ile yükseliyor. 


Sosyal alanları kapsamında proje basketbol ve voleybol sahaları, açık tenis, yürüyüş ve jogging parkurları, Dolce Vita Yaşam, squash ve padel kortları, kids gym, yarı olimpik kapalı ve açık SPA ve güzellik merkezi, yüzme havuzu, Sağlık Kulübü bulunuyor.


Toskana Orizzonte fiyat bilgileri kapsamında villalar metrekare birim bazında 2 bin 500 dolardan başlangıç göstererek satışa sunuluyor. Projede 1. etap teslimleri bu yıl Eylül ayında yapılması planlanırken, 2. etap teslimleri ise Haziran 2016 yılında yapılacak.


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön