25 / 04 / 2024

Arista Business'ta hemen teslim ofis! Metrekaresi 4 bin dolar!

 Arista Business'ta hemen teslim ofis! Metrekaresi 4 bin dolar!

Firma: AR Şirketler Grubu

Proje: Arista Bomonti

İstanbul Şişli'de inşa edilen Arista Bomonti Business projesinde ofis fiyatları güncellendi. Projede 48 aya kadar vade yapılıyor






Ar Grup tarafından inşa edilen  Arista Bomonti Business projesi Şişli Bomonti'de hayata geçti. 32 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede çeyrek kat ofisler 166  metrekare ile 223 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Tasarımı Yüksek Mimar Murat Kader tarafından gerçekleştirilen Arista Bomonti'de 85 adet ofis yer alıyor.


Arista Bomonti Business projesinde ofislerin satışı devam ediyor. 28 katlı ve 102 metre yüksekliğe sahip tek blokluk Arista Business ‘da  ofislerin metrekare birim fiyatları KDV dâhil 4 bin dolar ile 5 bin  dolar arasında değişiyor.  


Projenin ödeme planında kişiye özel esmek ödeme koşulları mevcut. Projede firma bünyesinde 12,24 ve 48 aya kadar vade seçenekleri sunuluyor. Ofislerin yüzde 55’i satılan projede teslim tarihi Aralık 2012 ve Ocak 2013 olarak belirlendi.


Arista Bomonti Business projesinde resepsiyon, kuaför, baskı merkezi, restaurant, ortak kullanıma açık toplantı odaları, dijital dosyalama merkezi ve fitness merkezi gibi hizmet birimleri de ofis sahiplerinin ihtiyaçlarına sunuluyor.



444 44 96

 

http://www.aristalife.com/


Gülay ODABAŞI






projeye sor



Geri Dön