16 / 04 / 2024

Vadistanbul Bulvar'da ofislerin metrekaresi 4 bin dolar!

Vadistanbul Bulvar'da ofislerin metrekaresi 4 bin dolar!

Firma: Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat

Proje: Vadistanbul Bulvar

Ofis, AVM, alışveriş caddesi ve 5 yıldızlı otelden oluşan Vadistanbul'un Bulvar etabında ofislerin metrekaresi 4 bin dolardan satılıyor. Proje önünden geçen metrosuyla dikkat çekiyor.



Ofis, AVM, alışveriş caddesi ve 5 yıldızlı otelden oluşan Vadistanbul'un Bulvar etabında ofislerin metrekaresi 4 bin dolardan satılıyor. Proje önünden geçen metrosuyla dikkat çekiyor. 


Ofis, AVM, alışveriş caddesi ve 5 yıldızlı otelden oluşan Vadistanbul'un Bulvar etabı uluslararası alanda faaliyet gösteren firmalardan talep alıyor. Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla Ayazağa'da inşa edilen karma proje Vadistanbul Bulvar'da ofisler ortalama 4 bin dolardan alıcı buluyor. 

Türkiye'nin ilk özel metrosuna ev sahipliği yapacak olan proje, Vadistanbul ortaklığı tarafından projeye özel olarak inşa edilecek olan metro ile şehrin metro ağma bağlanacak. İstanbul'un üç çevreyolunun kesiştiği noktada konumlanan Vadistanbul, şehrin en hızlı gelişen noktasında yer alıyor. 


Vadistanbul'un dikkatleri üzerine çeken Bulvar etabının, lanse edildiği şubat ayından bugüne dek ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı olduğu belirtiliyor. Uluslararası alanda faaliyet gösteren firmaların yatırımlarını yönlendirdiği bir proje haline gelen Vadistanbul Bulvar'ın, yatay düzlemde her türlü yaşam fonksiyonlarını içinde barındıran ilk ve tek karma proje olduğu kaydediliyor. Satışların devam ettiği Vadistanbul Bulvar'da teslim tarihi Mayıs 2016 olarak planlanıyor. Vadistanbul'un üçüncü ve son etabı ise konut ve ofis alanlarından oluşuyor. 


İlk etapta yaşam başladı Maslak'ın devamı niteliğinde planlanan ve Ayazağa'da konumlandırılan Vadistanbul, Belgrad Ormanları'yla çevrili bir alan içinde yer alıyor. 


1 milyon 250 bin metrekarelik inşaat alanına sahip proje 3 parselde toplam 424 bin metrekarelik alanda geliştiriliyor. Vadistanbul'da; 3 bin konut, 96 bin 500 metrekarelik alışveriş merkezi ve 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan cadde mağazaları, restoranlar, 275 bin metrekare ofis alanı ile 32 bin metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunacak. Türkiye'nin ödüllü mimarlık ofisi İki Design ile Amerika'nın ünlü projelerine imza atmış SOM Architecture tarafından tasarlanan projede, 1+1'den 5+1 dublekse kadar değişen daire tipleri 80-90 metrekare ile 305 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. 


Kat mülkiyet tapularının da hemen verildiği projede 120 ayakadaryüzde0,87'den başlayan faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor. Vadistanbul'un, 17 ayda tamamlanan 250 bin metrekarelik "Teras" etabmda yaşam başladı. Hemen teslim olarak satışa sunulan son daireler 590 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. 


Dünya


projeye sor



Geri Dön