25 / 04 / 2024

Ariston Thermo, verimlilikte iddiasını sürdürüyor!

Ariston Thermo, verimlilikte iddiasını sürdürüyor!

Müşterilerine, en son teknoloji olan tam yoğuşmalı kombiyle Avrupa standartlarında hizmet veren Ariston Thermo, bu kış da konfor ve verimlilikteki iddiasını sürdürüyor. Ariston Thermo, sunduğu fırsatlarla önce içinizi sonra evinizi ısıtıyor.



Havaların soğumaya başlamasıyla ısıtma sistemini gözden geçirme, kombi alma veya değiştirme yine gündemde.  ‘'Hangi kombiyi almalıyım?'’ sorusu ile ilgili Ariston Thermo Group Türkiye Pazarlama Müdürü Işıl Aksoy ‘’ Kombi alırken dikkat edilmesi gereken hususlardan en önemlisi tercih edilen cihazın kapasitesinin yeterli olup olmadığıdır. Yakıt tasarrufu sistemleri mutlaka kıyaslanmalı ve sadece ilk maliyetin değil kombinin enerji tüketiminin, garanti süresinin ayrıca servis maliyetlerinin de çok önemli olduğu unutulmamalıdır. Yeni teknolojiye sahip, yüksek verimli tam yoğuşmalı kombiler hem cebinizde hem de konforunuzda belirgin bir fark yaratacaktır. Seçim yapılırken geniş servis ağına sahip firmaların ürünlerini tercih etmek uzun vadeli memnuniyet sağlama açısından daha doğru olacaktır. Bu noktada Ariston Kombi,  Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerinin sorunlarına kısa sürede etkili çözüm olanakları sunmaktadır. ‘’ dedi.


VERİMLİLİK VE EMNİYET İÇİN BAKIM ŞART

‘’Kombinizin verimini ve tasarruf seviyesini kalıcı kılmanın yolu her yıl düzenli olarak yaptıracağınız kombi bakımından geçmektedir.’’ diyen AKSOY  ‘’Düzenli olarak yaptırdığınız bakım sadece kombinin ömrünü uzatmakla kalmaz,  doğalgaz fatura tutarınızda da tasarruf sağlar. Ariston Thermo yetkili servisleri ürünler hakkında en üst düzeydeki uzmanlığı ve aldıkları düzenli eğitimler sayesinde  müşterilerine hızlı, uzman ve yüksek kalitede hizmetler sunmaktadır. Son kullanıcılarımızın bakım konusunda duyarlılığı arttırmak ve son derece önemli olan bu konunun ihmalinin önüne geçmek amacıyla iki adet Ek Garanti Hizmet Paketi de sunuyoruz. Ayrıca kampanya dönemlerimizde müşterilerimizin standart garantilerini 2 yıl uzatma fırsatı sağlıyoruz.’’ şeklinde sözlerine devam etti.


ENERJİ TASARRUFU EĞİTİMİ

Tam yoğuşma teknolojisine sahip yüksek verimli kombiler, dünyada ve Türkiye’de Ariston Thermo’un öne çıkardığı enerji tasarruflu sistemlerdir. Günümüzde birçok ülke standart kombi modelleri yerine yüksek verimli modellerin kullanılmasını yönetmeliklerle zorunlu hale getirirken,  Ariston Thermo Türkiye’de de Avrupa’da satışını yaptığı ürünlerle faaliyet gösteriyor. Tüm bu yenilikçi sistemleri daha da verimli kullanmak için tasarlanan Sensys oda termostatları ile  kullanıcılara  akılcı çözümler sunuluyor. Ariston Thermo teknolojileri ile konforda hiçbir azalma olmadan  %35 enerji TASARRUFU sağlanması mümkün olabiliyor.

Ariston Thermo, geçtiğimiz yıl İstanbul ve Ankara’da enerji tasarruflu cihazlar konusunda eğitim vermek üzere Ariston Akademi’ yi kurdu. Ariston Akademi Eğitim merkezlerinde, bayi ve satış noktalarındaki çalışanlara enerji tasarrufu sistemler ve yeni teknolojiler konusunda eğitim veriliyor. 


Geri Dön