19 / 04 / 2024

Arizon Yapı'dan kaçırılmayacak bahar kampanyası! 

Arizon Yapı'dan kaçırılmayacak bahar kampanyası! 

Firma: Arizon Yapı

Her bütçenin ulaşabileceği en üstün niteliklere sahip konutlar üretmeyi ilke edinmiş Arizon Yapı, ekstra yüzde 10 indirim sunduğu bahar kampanyası ile konut sahibi olmayı kolaylaştırıyor..



Rakipsiz fiyatlar ve kusursuz yaşam ayrıcalıklarınu sunan Arizon Yapı, Evina ve Metro House projelerinde uygun fiyatlara ek olarak yüzde 10 indirim uyguluyor.

Arizon Yapı bu kampanyası ile hesaplı bütçeler için ayrıcalıklı ve konforlu bir yaşam, yatırımcılar için ise kazançlı birer yatırım fırsatı sunuyor.

E5 ve Metrobüse 5 dakikalık mesafede konumlandırılan Metro House ulaşım kolaylığıyla dikkat çekiyor. Metro House'ta çocuk parkı, havuz, fitness, sauna, hamam, dinlenme odası, kafeterya, buhar odası gibi sosyal olanakları yer alıyor.

Evina Residence ise; mevsim çiçekleriyle dolu peyzaj alanlarıyla ev sahiplerine rahat, konforlu ve güvenli bir yaşam vadediyor. Kendi içerisinde kreşin yer aldığı proje, alışveriş merkezlerine, özel okullar ve diğer sosyal alanlara yakın konumda yer alıyor. Evina Residence, İstanbul’un alışılagelmiş stresinden uzaklaşmak isteyenlere yepyeni bir yaşamın kapısını aralıyor.

Arizon Yapı dan kaçırılmayacak bahar kampanyası! 

Hemen teslim avantajı

Kendi mali kaynakları ile projelerini tamamlayan Arizon Yapı, bitmiş ve oturuma hazır konutlarında cazip ödeme seçenekleri ile ev sahibi yapıyor. 

Nisan ayı için geçerli olacak bahar kampanyası ile ekstra yüzde 10 indirim avantajı sağlayan Arizon Yapı, ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. 

 

Detaylı bilgi için:

https://arizonyapi.com

 


Geri Dön