20 / 04 / 2024

Arkımeet ödül töreni 20 Kasım'da!

Arkımeet ödül töreni 20 Kasım'da!

Ülkemizdeki mimarlık ve yapı dünyasının aktörlerinin onurlandırıldığı Arkitera Ödülleri bu sene dört alanda sahiplerini buluyor. Kasım ayında düzenlenecek mimarlık dünyasının büyük buluşması ARKIMEET 2014'te verilecek.



"Genç Mimar", "İşveren", "Öykü" ve "Yapı Malzemesi" başlıklarındaki ödüller 19-20 Kasım tarihlerinde Four Seasons Hotel Bosphorus'ta düzenlenecek mimarlık dünyasının büyük buluşması ARKIMEET 2014'te verilecek. 


Bu sene ilk kez düzenlenen Öykü Yarışması'nın ödülü, ARKIMEET 2014'ün "Ya Sonra?" temasına paralel olarak mimarlığın, şehirlerin, şehirlerdeki hayatın ve insanlığın "ya sonra"sını en iyi anlatan ve 96 eser arasından seçilen öyküye verilecek. 


40 yasını doldurmamış olma koşulunun arandığı Genç Mimar Ödülü, Türkiye'de ilk kez 2004 yılında verilmeye başlanmıştı. Bu yıl ise sekizinci kez sahiplerine verilecek. Ödül, genç mimarların işlerini ve isimlerini duyurmayı, böylece mimari üretimde kendilerine daha çok yer ayrılmasını sağlamayı hedefliyor. 


20 Kasım'da Four Seasons Hotel Bosphorus'ta ARKIMEET kapsamında gerçekleşecek Arkitera Ödülleri Töreni saat 20.30'da başlayacak. 


Milli Gazete


Geri Dön