11 / 05 / 2024

Arluxia Beykent'te metrekaresi 1.500 TL'ye! Yarın görücüye çıkıyor!

Arluxia Beykent'te metrekaresi 1.500 TL'ye! Yarın görücüye çıkıyor!

34 bin metrekare arsa alanı üzerine konumlandırılan Arluxia projesi ofislerden meydana gelecek. Zemin + 8 katlı tek blok olarak yükselen Arluxia projesinin Mart 2013'te teslim edilmesi planlanıyor



Yarım asırdır, gıda, tütün, turizm, finans ve enerji sektörlerinde hizmet veren AR Şirketler Grubu, Arista Bomontiden sonra yeni bir projeye imza atıyor. Girdiği her sektörde farklı uygulamalar ile sektöre hareket getiren AR Şirketler Grubu, ARİSTA Bomonti ile gayrimenkul sektöründe yeni bir dönem başlatmıştı. Şimdi Beykentte hayata geçireceği Arluxia projesi ile yine fark yaratacak.

AR Şirketler Grubu iştiraklerinden ISTA İnşaatın yeni projesi Arluxia projesi, ISTA İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Timuçin Yalının katılımı ile düzenlenecek basın toplantısıyla yarın tanıtılacak. Projenin mimari tasarımını Murat Kader üstlendi.

34 bin metrekare arsa alanı üzerine konumlandırılan Arluxia projesi ofislerden meydana gelecek. Zemin + 8 katlı tek blok olarak yükselen Arluxia projesinin Mart 2013'te teslim edilmesi planlanıyor.

Yarın görücüye çıkacak ofislerin metrekare birim fiyatları 1.500 TL+kdv olarak belirlendi. Büyükçekmece Gölü ile Marmara Denizi manzaralı olan projede kafeler, roof life, fitness center, spa, concierge hizmetleri, konferans salonları, Mercedes VIP otomobiller'in yanı sıra araç kuaförü ve otopark ile servis araçları, güvenlik, ilk yardım, kuaför, web tasarım hizmetleri bulunuyor.

Arluxia, 100 metrekareden başlayan home office'lerden 3 bin 850 metrekare tek kat flat office'lere uzanan modüler modern ofis alanlarıyla, eşsiz çözümler sunuluyor.

444 40 88
http://www.arluxia.com/


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com


Geri Dön