19 / 04 / 2024

Arnavutköy Millet Kıraathanesi açıldı!

Arnavutköy Millet Kıraathanesi açıldı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Arnavutköy'de hayata geçirilen Şehir Kütüphanesi ve Millet Kıraathanesi açılışını yaptı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran 2018 seçimlerinden önce Hatay mitinginde müjdelediği "Millet Kıraathaneleri", Türkiye'nin birçok yerinde açılmaya devam ediyor. Arnavutköy Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda çalışmalar yapan  Arnavutköy Belediyesi, ilçe genelinde muhtelif noktalarda ‘Millet Kıraathaneleri’ açuyor. Daha önce Yeşil Cami Meydanı'nda yer alan Taşoluk Millet Kıraathanesi’ni vatandaşların hizmetine açan Arnavutköy Belediyesi, millet kıraathanelerine bir yenisini daha ekledi. Yayalaştırılarak daha modern bir görünüm kazandırılan Cumhuriyet Meydanı’na kurulan Millet Kıraathanesi hizmete açıldı. Arnavutköy'ün merkezinde 800 metrekarelik bir alanda kurulan, yaklaşık 23 bin kitabın yer aldığı yeni millet kıraathanesinin açılışına; AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı katılım gösterdi.

“Arnavutköy çok hızlı gelişiyor”

Açılış Programında açıklama yapan Binali Yıldırım: “Arnavutköy çok şanslı, geleceği parlak bir ilçemiz. Arnavutköy çok hızlı gelişiyor. İstanbul'un iki tane büyük projesi Arnavutköy'de bulunuyor. Birisi dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Havalimanı, ikincisi kanal İstanbul. Yani dünya İstanbul'la birlikte Arnavutköy'ü de tanıyacak, öğrenecek bu projeler sayesinde.” dedi.

 


Geri Dön