19 / 04 / 2024

Arnavutköy Millet Kıraathanesi nerede

Arnavutköy Millet Kıraathanesi nerede

 Arnavutköy Belediyesi Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, millet kıraathanelerinin önemine değinerek, Arnavutköy Millet Kıraathanesi'nin 13 Mart'ta açılacağını söyledi.

THY- Emlak Konut GYO Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı! Yenişehir Evleri'nde flaş gelişme!

Emlak Konut GYO ile THY tarafından hayata geçirilecek Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı. Söz konusu projenin yüklenicisi Kuzu Toplu Konut İnşaat oldu. İşte ayrıntılar...

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

İstanbul Arnavutköy'de 67 dönümlük askeri alan resmen imara açıldı! Ticari işletmeler inşa edilebilecek!

İstanbul Arnavutköy’de 67 dönümlük askeri alan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nca ticaret alanı olarak imara açıldı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi projesinin ihalesini 20 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Arnavutköy Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Arnavutköy Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Arnavutköy Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Arnavutköy Bolluca Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Arnavutköy Bolluca Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni millet bahçeleri inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Arnavutköy Millet Bahçesi projesinin ihalesini 21 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

Kağıthane'de iki yeni millet kıraathanesi açılacak! 

Kağıthane Belediyesi, Emniyetevleri Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi'nden sonra iki yeni millet kıraathanesini hizmete açmaya hazırlanıyor. 

Samsun Atakum'daki millet kıraathanesi projesine yargıdan 'dur' kararı!

Samsun'un Atakum ilçesi sahilindeki İller Bankası'na ait olan fakat yıllardır ilçe belediyesi sosyal tesisleri olarak kullanılan Yalı Kafe, seçimleri CHP kazanmadan önce satışa sunuldu, ardından Büyükşehir Belediyesi'ne Millet Kıraathanesi yapılmak üzere verildi. Yargı, projeye dur dedi.

Arnavutköy’de yıkım gerginliği!

Arnavutköy'de kaçak olduğu tespit edilen ve yıkıma karar verilen bir binada yıkım sırasında bina sahipleri, komşuları ve yıkım ekipleri arasında gerginlik yaşandı.

Arnavutköy'de 32.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Gaziosmanpaşa 3. İcra Dairesi, Arnavutköy İlçesi, Ömerli Mahallesi'nde bulunan fabrika ve arsası 32 milyon 517 bin 886 TL'ye satılıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 24 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Arnavutköy'deki tarihi köşk 34 milyon TL'ye satışa çıktı!

Osmanlı döneminde haremlik olarak kullanılan, dünyanın en havalı 40 semtinden biri seçilen Arnavutköy'de yer alan 100 yıllık tarihi köşk 34 milyon TL'ye satışa sunuldu.

Arnavutköy'de gergin yıkım! 7 kaçak yapı yıkıldı!

Arnavutköy'de hisseli araziler üzerinde inşa edilen kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti. Yaptığı ahırın yıkımına engel olmak isteyen bazı vatandaşlar ve polis ekipleri arasında gerginlik yaşandı.

Arnavutköy Millet Kıraathanesi nerede Haberi

Arnavutköy Millet Kıraathanesi nerede

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran 2018 seçimlerinden önce Hatay mitinginde açıkladığı "Millet Kıraathaneleri", Türkiye'nin birçok yerinde açılıyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Arnavutköy Belediyesi tarafından Yeşil Cami Meydanı'nda inşaatı tamamlanan Taşoluk Millet Kıraathanesi de içerisinde yer alan yaklaşık 2 bin kitapla, haftanın 7 günü okurlara hizmet veriyor. 

- Arnavutköy'ün merkezinde kurulacak milli kıraathanesinde 23 bin kitap yer alacak

Arnavutköy'ün merkezinde 800 metrekarelik bir alanda kurulacak, yaklaşık 23 bin kitabın bulunacağı yeni millet kıraathanesi de açılmak için gün sayıyor.

Bu konudaki çalışmalarını Anadolu Ajansı muhabirine anlatan Baltacı, millet kıraathanelerinin toplumun çok okuyan bir hale gelmesi ve yeni neslin daha sağlıklı şartlarda sosyalleşebilmesi adına yapılan önemli bir proje olduğunu belirtti.

Baltacı, Taşoluk Millet Kıraathanesi'nde gençlerin okul eğitimlerine ve üniversite hazırlıklarına evlerindeki mekanlardan daha iyi bir...