19 / 04 / 2024

Arnavutköy'den şehrin her noktasına hızlı bir şekilde ulaşılabilecek!

Arnavutköy'den şehrin her noktasına hızlı bir şekilde ulaşılabilecek!

Kadir Topbaş, "2 milyon metrekarelik bir alanda doğa parkı yaprçak istiyoruz. İstanbullu doğa parkını görmek için buraya gelecek. Çok farklı bir proje tasarlandı. Tasarımları elimizde. TOKİ ile görüşüyoruz" ifadelerini kullandı.




Arnavutköy'de konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Arnavutköy'deki 3. havalimanının yakınında dünyada örneği olmayan bir kongre ve fuar kampüsü yapacaklarını söyledi. 


Bölgeye doğa parkı yapılacağının müjdesini de veren Topbaş, "2 milyon metrekarelik bir alanda doğa parkı yapmak istiyoruz. İstanbullu doğa parkını görmek için buraya gelecek. Çok farklı bir proje tasarlandı. Tasarımları elimizde.  TOKİ  ile görüşüyoruz" ifadelerini kullandı. 


3. müjdeyi de veren Topbaş, Topbaş, "Arzumuz Arnavutköy'den metroyla Taksim'e ve şehrin her noktasına gidebilmenizde Bir bardak suya hasret İstanbul'da bakın neler konuşuyoruz. Edirnekapı-Sultançiftliği Tramvayı'nı Veznecilerden Sultançiftliği'ne kadar metroya çeviriyoruz. Sultançiftliği istikametinden Arnavutköy üzerinden 3. 

havalimanına gidecek metro hattını da Ulaştırma Bakanlığımız yapacak. Bu konuda mutabakatımız var. Yani bu  atları kullanarak Arnavutköy'den Taksim başta olmak üzere şehrin her noktasına hızlı ve konforlu bir şekilde ulaşabileceksiniz" dedi. 


Tünaydın


Geri Dön