20 / 04 / 2024

Arnica Meyve Sıkacağı fiyatları ne kadar? 6 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arnica Meyve Sıkacağı fiyatları ne kadar? 6 Şubat 2023 fiyat listesi...

Küçük ev aletleri sektörünün önde gelen markalarından biri olan Arnica; bütçe sarsmayan fiyatlarıyla meyve sıkacaklarına kolay ulaşabilme fırsatı sağlıyor. Peki Arnica Narenciye Sıkacağı ne kadar? İşte detaylar...



Küçük ev aletleri sektörünün önde gelen markalarından biri olan Arnica; kaliteli ve modern tasarımları ve bütçe sarsmayan fiyatlarıyla meyve sıkacaklarına kolayca ulaşabilme fırsatı sağlıyor.

Arnica Meyve Sıkacağı fiyatları ne kadar? 6 Şubat 2023 fiyat listesi...

Türkiye'nin her yerinde 353 teknik servisi ile hizmet veren Arnica, narenciye sıkacağı, meyve sıkacağı ve katı meyve sıkacağı kategorilerindeki ürünleri ile fark yaratıyor. Bağışıklığın güçlenmesi, hastalıklardan korunmak ve özellikle çocukların sağlıklı gelişimi için çok önemli olan taze meyve ve sebze tüketmenin en kolay yolu onları sıkarak içmekten geçiyor. Evde taze meyve, sebzeleri sıkarak hazırlanan ve anında tüketilen her bardak meyve ve sebze suyu, birer vitamin takviyesi yerine geçiyor.

Elektrikli ev aletleri alanında kendi Ar-Ge bölümünü kuran ilk firma olan Arnica; narenciye sıkacağı ve katı meyve sıkacağı modelleri ile büyük ilgi görüyor.

Nar da dahil olmak üzere, limon, portakal, greyfurt gibi meyveleri sıkabilen Arnica narenciye sıkacakları; tüm katı meyveleri ve brokoli, karnabahar, maydanoz gibi tüm sebzeleri ustalıkla sıkan Arnica katı meyve sıkacakları, hem kolay temizleniyor, hem de posalar özel teknolojisi sayesinde hazneye dolmuyor.

Dayanıklı gövdesi ile uzun yıllar kullanılabilecek 3 yıl garantisi olan Arnica katı meyve sıkacağı ve narenciye sıkacağı modelleri tezgah üzerinde de fazla yer işgal etmiyor ve günlük kullanıma olanak veriyor. 

Peki, Arnica Narenciye Sıkacağı fiyatı ne kadar? Arnica Katı Meyve Sıkacağı kaç TL?

 


Geri Dön