26 / 04 / 2024

Arnica yeni modeli BitkidemPro’yu ürün gamına ekledi!

Arnica yeni modeli BitkidemPro’yu ürün gamına ekledi!

Çay ya da bitki çayları şimdi BitkidemPro ile kıvamında ve hızlıca demleniyor. Elektrikli çay demleme makinesi BitkidemPro tomurcuklu, tomurcuksuz her çeşit çayı demleyerek pratik bir şekilde içime hazır hale getiriyor.



Bitkidem’den farklı olarak BitkidemPro’ya cam demlik alternatifi eklendi. Her türlü çayı demleyebilen BitkidemPro, demlikli ya da demliksiz olarak kullanılabiliyor.

2000-2400 voltta çalışan Bitkidem Pro 1,7 litrelik su ısıtıcı haznesinde sahip. Otomatik kontrol paneli ile istenilen sıcaklıkta demleme gerçekleştirebilen ürün, kablo muhafaza bölümüyle de kolaylık sağlıyor. 

 

 

Arnica hakkında:

50 Yıllık Senur A.Ş. güvencesiyle üretilen Arnica, küçük ev aletleri alanında onlarca seçenek sunarak tüketicilerin hayatını kolaylaştıran ürünler tasarlamaya devam ediyor. Mutfak, banyo, kişisel bakım ve ev gereçleri ile hem kadınların hem de ev işi yapmaktan hoşlanan erkeklerin hayatını kolaylaştırıyor. Tüm yurtta 400 servis noktası olan Arnica’nın ürünleri hakkında detaylı bilgiyi www.arnica.com.tr adresinden edinebilirsiniz.



Geri Dön