25 / 04 / 2024

Arsa yatırımcısının adresi: Yeşil Vadi Arsa Ofisi!

Arsa yatırımcısının adresi: Yeşil Vadi Arsa Ofisi!

Yeşil Vadi Arsa Ofisi, Bugüne kadar 300 milyon TL’nin üzerinde satış yaparak 17 binin üzerinde yatırımcıya hizmet verdi. Ofis yatırımcılara birikimlerini rahatça kazanca dönüştürebilmeleri için vade farksız taksit imkanı sağlıyor. 



Para Dergisi'nde yer alan habere göre; TÜRKİYE’NİN önde gelen kuramsal arsa ofisi Yeşil Vadi, 20 yıllık tecrübesi ve 16 binin üzerindeki müşterisiyle güvenli gelecek hayallerini gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor. Yeşil Vadi Arsa Ofisi faizsiz, kefilsiz ve banka işlemleri olmadan tümü itnarlı ve ifrazlı olan arsaların tapularını yatırımcılara hemen teslim ederek gayrimenkul sektöründe fark yaratıyor. Firma aynı zamanda müşterilerinin birikimlerini rahatça kazanca dönüştürebilmeleri için vade farksız taksit imkanı da sunuyor.

Bugüne kadar 300 milyon TL’nin üzerinde satış yaparak 17 binin üzerinde yatırımcıya hizmet veren Yeşil Vadi, sadece bulunduğu bölgede değil, Türkiye genelinde de sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alıyor.

 

20 YILLIK TECRÜBE

Şirketin sahibi Sinop Ayancıklı Rafet Orhan, 1973 yılında İstanbul’a gelerek çok genç yaşta iş hayatına atılmış. Uzun süre farklı sektörlerde çalıştıktan sonra kendi işini kurmaya karar vermiş ve gayrimenkul sektörüne girmiş. Yeşil Vadi Arsa Ofisi’ni 1999 yılında kurduğunu belirten Orhan, Türkiye’de kentleşme oranının artması ve nüfusun hızla yükselmesiyle birlikte vatandaşların birikimlerini güvenle ve kazançla değerlendirebilecekleri bir yatırım aracı arayışına girdiklerini söylüyor. Yeşil Vadi Arsa Ofisi’ni bu talebe cevap vermek amacıyla kurduklarını ifade eden Orhan, şöyle konuşuyor:

 

“Bölge belediyesi, uzman araştırmacılar, yatırım uzmanları ve şehir planlamacılarının desteğiyle seçilmiş, tamamı imarlı ve ifrazlı, müstakil tapulu parselleri bünyemize dahil ettik. Kurulduğumuzdan bu yana sektörde ilkeli, dürüst ve güven veren duruşumuzla müşterilerimize emeklerini yatırıma dönüştürebilecekleri doğru adres olmaya çalıştık. 20 yılı aşkın süredir 17 binden fazla yatırımcıya hizmet vererek önemli bir başarıya imza attık. Sektörün en önde gelen markası olmaya ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türkiye’de kazançlı projeler üretmeye devam edeceğiz.” 


Geri Dön