18 / 04 / 2024

Arsel Yapı İstanbul Ensis satılık daire!

Arsel Yapı İstanbul Ensis satılık daire!

Firma: Arsel Yapı

Proje: İstanbul Ensis

Arsel Yapı İstanbul Ensis satılık daire fiyatlarına göre projede bulunan daireler 155 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor....




Konut tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanan  İstanbul Ensis  projesi  Arsel Yapı  tarafından Sultanbeyli'de yükseliyor. Arsel Yapı İstanbul Ensis satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. 1+1'lerin tamamının satıldığı projede kalan 2+1 ve 3+1 dairelerin satışları devam ediyor. 


60 adet konutun bulunduğu projedeki dairelerin alan büyüklüğü 70 -130 metrekare arasında değişiyor. Arsel Yapı İstanbul Ensis satılık daire fiyatları şöyle: 


Arsel Yapı İstanbul Ensis satılık daire: 


Arsel Yapı İstanbul Ensis satılık daire 'leri 155 bin TL'den başlıyor. Arsel Yapı İstanbul Ensis satılık daire 'ler ile igili detaylı bilgi için 0 216 365 19 97 numaralı satış ofisi telefonunu arayabilirsiniz. 


Arsel Yapı İstanbul Ensis satılık daire!


Arsel Yapı İstanbul Ensis ödeme: 


Arsel Yapı İstanbul Ensis projesinde daire için yüzde 25 peşinat ödendikten sonra kalan tutar için banka kredisi kullanılıyor.


Arsel Yapı İstanbul Ensis projesinde su deposu, yeşil alan ve oyun alanları, spor alanları, kapalı otopark, 24 saat güvenlik ve toplantı salonu gibi imkanlar yer alıyor. 


Arsel Yapı İstanbul Ensis daire teslimleri hemen yapılıyor. 



İstanbul Ensis iletişim

Telefon: +90 216 365 19 97

Web Adresi: http://www.istanbulensis.net

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön