20 / 04 / 2024

Arsel Yapı İstanbul Ensis iletişim

Arsel Yapı İstanbul Ensis iletişim

Arsel Yapı İstanbul Ensis iletişim için 0216 365 19 97 numaralı telefonu arayarak projenin satış ofisine ulaşabilirsiniz. Sultanbeyli İstanbul Ensis'te fiyatlar 180 bin liradan başlıyor...

İstanbul Ensis satılık daire! 180 bin TL'ye!

İstanbul Ensis satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Fiyatlar 180 bin TL'den başlıyor

İstanbul Ensis Sultanbeyli satılık!

İstanbul Ensis Sultanbeyli satılık konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projedeki konutların teslimleri hemen yapılıyor...

Arsel Yapı İstanbul Ensis satılık daire!

Arsel Yapı İstanbul Ensis satılık daire fiyatlarına göre projede bulunan daireler 155 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor....

Arsel Yapı İstanbul Ensis vaziyet planı!

Arsel Yapı İstanbul Ensis vaziyet planı kapsamında detaylar ve görüntüler haberimizde yer alıyor...

İhlas Yapı'dan Kayabaşı'na yeni proje! 117 dönümlük arsa için imzalar atıldı!

İhlas Yapı İstanbul Başakşehir'deki yeni projesi için inşaat sözleşmesini imzaladı. İşte İhlas Yapı'nın yeni projesi ile ilgili detaylar...

Siltaş Yapı dört projesinde yüzde 10 indirim kampanyası başlattı!

Siltaş Yapı İstanbul’un yükselen bölgeleri Pendik ve Sancaktepe’de hayata geçirdiği dört projesinde hem ev sahibi olmak isteyenler hem de yatırımcılar için yeni bir kampanya başlattı. 

AS Yapı, AS Concept projesi 60 aya varan vade fırsatıyla ön talep topluyor! Yeni proje!

AS Yapı, İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde, mahalle konseptiyle modern ve özel yaşam fikrini birleştirdiği AS Concept projesinde 60 aya varan vade fırsatıyla ön talep toplamaya başladı.

Selimoğlu Yapı iflas etti!

Selimoğlu Yapı İnşaat A.Ş.'nin iflas davası İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görüldü. Selimoğlu Yapı, İstanbul Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında birçok insanı  mağdur etmişti.

HGS Yapı Çengelköy projesi geliyor! Yeni proje!

HGS Yapı İstanbul'un merkezi Çengelköy'de yeni bir projeye imza atıyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+2 konut tipleri yer alıyor. 

Sur Yapı'dan İstanbul'a 3 yeni proje!

Sur Yapı, Antalya'da 8 milyar liralık yatırım tutarıyla içinde 19 bin ünite ve 11 bin meyve ağacının olduğu kentsel dönüşüm projesi inşa ediyor. Bunun yanı sıra, Sur Yapı, İstanbul'da da 3 yeni proje hayata geçirecek...

Sur Yapı Ümraniye projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Sur Yapı İstanbul Ümraniye'de yeni bir proje hayata geçiriyor. Ön talep toplanan projede yer alan 2+1 konutların fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor...

Ege Yapı Beyoğlu projesi için ön talep topluyor!

Ege Yapı, İstanbul'un en gözde semti Beyoğlu'da hayata geçirmeyi planladığı Hasköy projesi için ön talep topluyor. Projede teslimlerin 2021 yılının Temmuz ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

En çok riskli yapı İstanbul'da tespit edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına, 2019 yılının ilk iki ayında riskli yapı tespiti için 1500 kişi başvuruda bulunurken, 2020'nin aynı döneminde bu sayı 2 bin 413'e ulaştı. En çok riskli yapı İstanbul’da tespit edildi…

Teknik Yapı'dan üç otuza ev kampanyası! 

Teknik Yapı İstanbul'daki projelerinde geçerli olan yüzde 30 indirim kampanyası için son gün 30 Eylül 2019. Sadece 30 ev için geçerli kampanyada indirime ek 0.99 vade farkı uygulanıyor. 

Teknik Yapı İstanbul projelerinde yüzde 30 indirim fırsatı! 

Teknik Yapı İstanbul'daki projelerinde geçerli yüzde 30 indirim kampanyasını başlattı. Sadece 30 ev için geçerli olan kampanya 30 Eylül 2019 tarihinde bitecek. 

Sur Yapı’nın 16 projesinde 120 ay 0.98 vade ile altın gibi kampanya!

Sur Yapı, konut kredisi faizlerinin düşmesiyle birlikte ev sahibi olmak isteyenler için ‘Altın gibi’ bir kampanya fırsatı sunuyor. Sur Yapı İstanbul ve Antalya’daki toplam 16 projesinde, alıcılara cazip fiyatlar ile destek oluyor. 

Türk Ytong ürünleri, Yapı İstanbul Fuarı'nda sergilendi!

-8-12 Mayıs 2018 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 41’inci Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong yer aldı.

Arsel Yapı İstanbul Ensis iletişim Haberi

Arsel Yapı İstanbul Ensis iletişim


İstanbul'un Anadolu yakasında Sultanbeyli bölgesinde yükselen İstanbul Ensis Evleri projesi Arsel Yapı tarafından hayata geçirildi. Arsel Yapı İstanbul Ensis iletişim bilgilerinden önce projeden bahsedelim.


İstanbul Ensis Evleri Sultanbeyli'de konut teslimleri hemen yapılıyor. İstanbul Ensis Evleri Sultanbeyli projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. İstanbul Ensis Evleri'nde 1+1'lerin tamamı satıldı.


Sultanbeyli İstanbul Ensis Evleri projesi 60 adet konuttan meydana geliyor. İstanbul Ensis Evleri Sultanbeyli projesinde konutların ödemeleri banka kredisi kullanılarak taksitli olarak yapılabiliyor.


Arsel Yapı İstanbul Ensis iletişim için 0216 365 19 97 numaralı telefonu arayarak, İstanbul Ensis Sultanbeyli projesinin satış ofisine ulaşabilirsiniz. İstanbul Ensis Evleri Sultanbeyli'de satışlar 180 bin liradan başlayan fiyatlarla devam ediyor.


İstanbul Ensis Evleri Sultanbeyli'de konutların alanları 70 metrekare ile...