19 / 04 / 2024

Artaş Grubu, 2014'te de değerli projelere imzasını atacak!

Artaş Grubu, 2014'te de değerli projelere imzasını atacak!

Ekonominin lokomotifi olan inşaat sektörü, her geçen yıl büyümesini sürdürürken, yeni projelerle birlikte birçok alt sektöre de istihdam sağlıyor. Sektörün en aktif firmalarından Artaş Grubu, 2014'te de değerli projelere imzasını atacak...



Ekonominin lokomotifi olan inşaat sektörü, her geçen yıl büyümesini sürdürürken, yeni projelerle birlikte birçok alt sektöre de istihdam sağlıyor. Sektörün en aktif firmalarından Artaş Grubu, 2014'te de değerli projelere imzasını atacak.



ARTAŞ Grubu, Avrupa Konutları markalı konut projelerinin yanı sıra Türkiye'nin en büyük projelerinde de imzası bulunan bir firma olarak sektörün dev firmaları arasında yer alıyor. Üst üste vergi rekortmenleri listesinde yerini alarak ve hayata geçirdiği projelerle ülke ekonomisine büyük katkısı bulunan firma, 2014'te de yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 


TOPKAPI'DA YENİ PROJE 


İnşaat, turizm, AVM alanlarında aktif olarak faaliyet gösteren Artaş Grubu ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya; yeni yıldaki projelerini şöyle anlattı: "Maslak, Ayazağa ve Atakent'te projelerimizin inşası devam ederken bu yıl Topkapı'da hayata geçireceğimiz Avrupa Konutları Kale projemiz olacak. Avrupa Konutları markalı tüm projelerimizde oluşturduğumuz konsepti ve sürdürülebilir kalite anlayışını Kale projemizde de yaşatacağız. Ayrıca Kayseri'de inşa ettiğimiz Kayseri Radisson Blu Hotel'i tamamlayacağız. 


Avrupa Konutları markalı konut projelerimizle İstanbul'daki yatırımlarımıza devam edeceğiz. Türkiye'nin en büyük iki projesi olan, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu înşaat ortaklığıyla inşasına devam ettiğimiz Vadistanbul ve Mesa, Öztaş, Kantur - Akdaş ortaklığıyla hayata geçirdiğimiz Tema İstanbul projelerimizle de Türk inşaat sektörünün sembollerine imzamızı atıyoruz. Bu projelerimizin inşa çalışmalarına da devam edeceğiz." 'SEKTÖR AKTİF OLACAK' Çetinsaya, inşaat sektörünün 2014'te daha aktif olacağını söyledi: "2014 yılında çevreye duyarlı, enerji verimliliği olan günlük yaşantımızı kolaylaştıracak pratik konutlar talep görecekken, proje geliştiricileri için konutta markalaşmanm önemi daha da artacaktır. Gayrimenkul, Türkiye'de, özellikle de İstanbul'da prim potansiyeliyle birçok yatırım aracının önüne geçti. Türk inşaat sektörünün de son dönemdeki büyük yatırımlarıyla değerlenen gayrimenkuller, birçok ülkeden yatırımcıları Türkiye'ye çekiyor.


Geçtiğimiz yıl yürürlüğe giren Mütekabiliyet Kanunu ile yabancı yatırımcıların Türkiye'den gayrimenkul almaları kolaylaştı. Bununla birlikte başta Arap ve Avrupa ülkeleri olmak üzere birçok yatırımcıdan yoğun ilgi almaya başladık. İlerleyen dönemde mütekabiliyet kapsamındaki satışların daha da artacağını düşünüyorum." Mesa-Mesken, ArtaşÖztaş, Kantur-Akdaş ortaklığıyla inşasına devam edilen Atakent'teki Tema İstanbul projesi. 


Değer kazandıran projeler geliştiriyoruz' SÜLEYMAN Çetinsaya, 35 yılı aşkın süredir inşaat, turizm, AVM alanlarında faaliyet gösterdiklerini, inşaat sektörüne değer kazandıran projelere devam edeceklerini anlattı: "İnşa ettiğimiz konut, ofis, otel ve AVM gibi projelerle sektördeki etkinliğimizi her geçen gün artırdık. 


Grubumuz bünyesindeki otellerimiz ve AVM'lerimizin işletmeleriyle turizm ve perakende alanında aktif rol alıyoruz. Markalı konut sektörünün lider projeleri arasında yer alan Avrupa Konutları markalı projelerimizle Artaş Grubu'nun inşaat sektöründeki faaliyetlerini daha da yoğunlaştırdık. Türkiye'nin en büyük iki projesi Vadistanbul ve Tema İstanbul projelerinin yatırımcılarındanız. Bu iki büyük projemizle Türk inşaat sektörünün gelişimini ve büyüklüğünü dünyaya tanıtmayı amaçlıyoruz. Yatırımlarımızın daima halkımıza ve ülkemize değer katmasını amaçlıyoruz." ÇETİNSAYA, hayata geçirdikleri projelerde tüketicinin isteklerinin çok önemli olduğunu vurguladı: "Bütün Avrupa Konutları projelerinin başarısının arkasında yatan temel ilke ailenin tüm fertlerinin gelişen ihtiyaçlarını gözetmemiz, herkesin hayal ettiği yaşantıyı onlara sunabilmemiz..." Artaş Grubu, Aydınlı Grubu, Keleşoğlu İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Ayazağa'daki Vadistanbul projesi. 


Habertürk Gazetesi 


Geri Dön