27 / 04 / 2024

Artaş Grubu 5 yılda 10 bin konut hedefini yeni projeleriyle şimdiden aştı!

Artaş Grubu 5 yılda 10 bin konut hedefini yeni projeleriyle şimdiden aştı!

Artaş'tan dev yatırımlara devam ediyor, Avrupa Konutları markasıyla 9 bin 500 konutun tamamını erken teslimlerle tamamlayan Artaş Grubu, 5 yılda 10 bin konut hedefini yeni projeleriyle şimdiden aşıyor...




Artaş Grubu, İstanbul'un çeşitli bölgelerinde hayata geçirilen Avrupa Konutları markalı 9 projenin yanı sıra Maslak'ta inşası devam eden Eclipse Maslak projeleriyle markalı konut sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alıyor. 


Türkiye'nin en büyük sanayi ve kentsel dönüşüm projesi Vadistanbul ve Tema İstanbul'un da yatırımcısı olan Avrupa Konutları, inşaat sektörünün en büyük yatırımcıları arasında bulunuyor. Avrupa Konutları markalı 2 yeni projeyi yakın bir dönem içinde lanse edecek firma, 5 yılda 10 bin konut inşa etme hedefini şimdiden tamamlamış görünüyor. İnşaat sektörünün yanında turizm sektörlerinde de faaliyet gösteren firma, AVM yatırımlarıyla da öne çıkıyor. 


2 YENİ PROJE LANSE EDİLECEK

Avrupa Konutları markalı 9 projenin tamamını erken teslimlerle tamamlayan Artaş Grubu, 2 yeni projesini çok yakında lanse edecek. 2009 yılında teslimlerini tamamladığı Avrupa Konutları TEM'in yanı başında inşa edeceği Avrupa Konutları TEM 2, eylül ayı içinde görücüye çıkacak. 


Avrupa Konutları'nm Topkapı'da hayata geçireceği yeni projesi Avrupa Konutları Kale ise önümüzdeki aylarda lanse edilecek. 


Avrupa Konutları markasının ayrıcalıklarını Eclipse Maslak projesiyle Maslak'a taşıyan Artaş Grubu, projenin estetik mimarisi ve donatılarıyla dikkat çekiyor. 2 kulede 550 konuttan oluşan Eclipse Maslak'ta, yatay bloklar içinde ofis ve ticari alanlar yer alıyor. Eclipse Maslak Business markasıyla lanse ettiği ofis bloklarında yoğun ilgi görüyor. 


Geleneksel ve modern mimarinin birleştirildiği Eclipse Maslak'ta unutulmaya yüz tutmuş balkon keyfi yeniden hayat buluyor. Kesintisiz İstanbul ve Kemerburgaz Ormanı'na hâkim manzaralı daireleriyle Maslak'ta ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunan Eclipse Maslak, bölgenin en özel konumunda yer alıyor. 


22 bin metrekare alana inşa edilen Eclipse Maslak finans dünyasına, ülkenin en başarılı kurumlarının yönetim merkezlerine, İstanbul'un renkli yaşam alanlarına ve vazgeçilmez Boğaziçi'ne komşu bir noktada bulunuyor. 


HaberTürk


Geri Dön