26 / 04 / 2024

Sinpaş Holding 5 yılda 12 bin konut sattı!

Sinpaş Holding 5 yılda 12 bin konut sattı!

Sinpaş Holding, son 5 yılda 12 bin konut satışıyla, özel sektör liderliğine imza attı. 7 milyarı aşkın ciro kaydederken, 2014'te ise 1 milyon 200 bin liralık 2 bin 500 konut sattı.



Sektörde 40'ncı yaşını kutlayan Sinpaş Holding, Sinpaş GYO ve Sinpaş Yapı ile İstanbul, Bursa, Gaziantep, ve Denizli'nin yanı sıra Ankara'da da yatırımlarına devam ediyor.


Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, Sinpaş Holding İştiraki Servet GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik ve Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer ev sahipliğinde geçtiğimiz gün Sinpaş'ın  Ankara  projelerini gezdik. Sinpaş GYO Ankara'da 'İncek Dünyası' çatısı altında İncek Life, İncek Blue ve İncek Green projelerine devam ederken Çankaya ve Gaziosmanpaşa'da iki yeni projeye başlayacak. Sinpaş GYO'nun Çankaya Projesi 2015'in ilk ayında, Gaziosmanpaşa projesi ise 2015'in ilk 6 ayı içinde satışa sunulacak. Sinpaş Yapı ise Ankara'da Türkiye'nin en büyük temalı konut projesi Altmoran'ın yapımına ve satışlarına devam ederken, 2015'te Oran'da yeni bir projeye daha start verecek. 

Sırada 3 Anadolu kenti var Sinpaş Holding olarak 2014 Ekim ayı itibarıyla 2014 yılı satış ve ciro hedefini tutturduklarını anlatan Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, bu yü 1 milyon 200 TL değerinde 2 bin 500 konut satışı gerçekleştirdiklerini kaydeti. Ahmet Çelik, son 5 yıla bakıldığında, 12 bin konut satışıyla 7 milyar TL'yi aşan satış cirosuna ulaştıklarım belirtti. Çelik 2015'te yeni projelerin devam edeceğini, 3 yeni Anadolu şehrine daha Sinpaş imzasını taşıyacaklarnı açıkladı. 


ANKARA'NIN MERKEZİ OLACAK

Sinpaş Holding İştiraki Servet GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, Altınoran projesinin 1 milyon 850 bin metrekarelik alanda hayata geçirildiğine işaret ederek, "Proje kapsamında rekreasyon alanımıza 100 bin ağaç diktik. 

Altınoran projesinde toplam 2 bin 647 konut yer alıyor. Ankaralılara yılın 4 mevsimi kayak yapabilecekleri bir Kayak Vadisi sunuyoruz. 

Skywalk ile tıpkı Grand Canyon'daki gibi gökyüzünde yürüme deneyiminin heyecanlı ve güvenli yolunu da Altınoran'da hayata geçireceğiz. Yüzyıl Meydanı, 2 home office kulesi, Agora AVM'si ile Altınoran, Ankara'nın yeni bir merkezi, yeni bir ikonu olacak" dedi. 


ANKARA YENİ KONSEPTLE TANIŞTI 

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Incek projelerinde Ankaralıların temalı projelere dönük beklentilerini ve özlemlerini iyi analiz ederek başarıya ulaştıklarını anlatarak, "İlk satışa çıktığımız dönemde, tüm villalarımızın ve 1 + İlerimizin satışını ilk hafta sonu tamamladık. Incek'te Ankara'nın ilk plajlı bin 200 metrekarelik devasa yüzme havuzu ve Zen Kulübü başkente yenilik getiriyor. Incek'in her geçen gün daha da değer kazandığını görüyoruz" diye konuştu. 


Posta


Geri Dön