29 / 03 / 2024

Sinpaş Holding konut üretimi

Sinpaş Holding konut üretimi

Sinpaş Holding, son 5 yılda 12 bin konut satışıyla, özel sektör liderliğine imza attı. 7 milyarı aşkın ciro kaydederken, 2014'te ise 1 milyon 200 bin liralık 2 bin 500 konut sattı.

Özak GYO'nun hedefi 4 yılda 3 bin konut!

Özak Global Holding, konut yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık yaptığı son dakika açıklamasında 4 yılda 3 bin konut hedeflediklerini dile getirdi.

Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor!

Gayrimenkul sektörünün lider firmaları arasında yer alan Sinpaş Holding’in geliştirdiği, Türkiye’nin ilk yataya kurulu A+ ofis projesi Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, Enflasyon Korumalı Tasarruf Kampanyası için düğmeye bastı!

Yarım asırlık Sinpaş Holding güvencesiyle faaliyet gösteren Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı; başlattığı yeni kampanyasıyla konut, iş yeri, araç alımlarında müşterilerine teslim tarihine kadar enflasyon artışından etkilenmeyen tasarruf modeli sunacak.

30 bin konut üreten Dağ Holding 18 şantiyede çalışıyor!

Bu yıl tam 30. yaşını kutlayan Dağ Holding, 2022 yılına kadar yaklaşık olarak 30 bin konut ürettiğini açıkladı.

Sinpaş Holding'in acı günü! Gülbeyaz Kıvanç vefat etti!

Sinpaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Avni Çelik ve eşi Sibel Çelik'in dünürü Gülbeyaz Kıvanç hayatını kaybetti.

Çiftay Holding İzmir'de konut ve rezidans inşa edecek!

Ankara merkezli Çiftay Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Aydın, İzmir'de inşaat projesi için yatırım yapacaklarının müjdesini verdi. Aydın yeni projelerle konut ve rezidans inşa edileceğini dile getirdi. 

Sinpaş GYO 2 ayda 78 milyon TL'lik konut sattı!

Sinpaş GYO tarafından 1 Ocak 2021 – 5 Mart 2021 tarihleri arasında yapılan konut satışlarından 78 milyon 6 bin 658 TL, devremülk satışlarından 99 milyon 199 bin 76-TL olmak üzere toplam (KDV Hariç) 177 milyon 205 bin 734-TL ciro elde edildi.

Sinpaş GYO 1 ayda 57.7 milyon TL'lik konut sattı!

Sinpaş GYO, 1 Ocak 2021 ve 8 Şubat 2021 tarihleri arasında konut satışlarından 57 milyon 796 bin 275 TL, devremülk satışlarından 52 milyon 124 bin 553 TL olmak üzere toplam 109 milyon 920 bin 828 TL ciro elde etti.

Bera Holding konut üretmeye devam edecek!

Bera Holding, 30 yılı aşkın sürede 3,5 milyon metrekare üzerinde inşaat alanı ve 10 binin üzerinde konut üretimi yaptık. Bera Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Alaboyun, holdingin gelecek dönem planlarını paylaştı.

Limak Holding'ten Moscov City’e 100 milyon dolarlık konut projesi!

Limak Holding, Moscov City bölgesinde “JK Headliner" isimli konut projesini hayata geçiriyor. Projede en yükseği 53 katlı 11 bina bulunuyor. Fiyatlar ise 457 bin dolara kadar çıkıyor.

Nata Holding AVM ve konut projelerine yoğunlaştı!

Nata Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Tanık, yaptığı açıklamada, "Türkiye'deki yatırımlarımıza konsantre olduk, bilindiği gibi dünya çapında bir virüsle mücadele ediyoruz. Özellikle istihdam açısından geri adım atmamak adına bu kararı aldık, AVM ve konut projelerine yoğunlaştık" dedi.

Bahaş Holding’e Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi ödülü!

Bahaş Holding, Ekonomist-Capital dergileri tarafından düzenlenen Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nde; 2019 yılında “Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi” kategorisinde 1’incilik ödülünün sahibi oldu...

Özyurtlar Holding, en çok konut üretimi yapan şirket ödülünü aldı!

Özyurtlar Holding, Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nde; “En çok konut üretimi yapan şirket” kategorisinde 1’inci oldu. Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, "Sektöre yenilikçi ve prestijli projeleri kazandırmayı hedefliyoruz" dedi...

Sinpaş Holding konut üretimi Haberi

Sinpaş Holding konut üretimi

Sektörde 40'ncı yaşını kutlayan Sinpaş Holding, Sinpaş GYO ve Sinpaş Yapı ile İstanbul, Bursa, Gaziantep, ve Denizli'nin yanı sıra Ankara'da da yatırımlarına devam ediyor.


Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, Sinpaş Holding İştiraki Servet GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik ve Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer ev sahipliğinde geçtiğimiz gün Sinpaş'ın Ankara projelerini gezdik. Sinpaş GYO Ankara'da 'İncek Dünyası' çatısı altında İncek Life, İncek Blue ve İncek Green projelerine devam ederken Çankaya ve Gaziosmanpaşa'da iki yeni projeye başlayacak. Sinpaş GYO'nun Çankaya Projesi 2015'in ilk ayında, Gaziosmanpaşa projesi ise 2015'in ilk 6 ayı içinde satışa sunulacak. Sinpaş Yapı ise Ankara'da Türkiye'nin en büyük temalı konut projesi Altmoran'ın yapımına ve satışlarına devam ederken, 2015'te Oran'da yeni bir projeye daha start...