25 / 04 / 2024

Sinpaş Holding cirosu

Sinpaş Holding cirosu

Sinpaş Holding, son 5 yılda 12 bin konut satışıyla, konut üretiminde özel sektör liderliğine imza attı. Sinpaş Holding, 7 milyarı aşkın ciro kaydetti. Holding, yatırımlarına devam ediyor.

Sinpaş Holding 5 yılda 12 bin konut sattı!

Sinpaş Holding, son 5 yılda 12 bin konut satışıyla, özel sektör liderliğine imza attı. 7 milyarı aşkın ciro kaydederken, 2014'te ise 1 milyon 200 bin liralık 2 bin 500 konut sattı.

Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor!

Gayrimenkul sektörünün lider firmaları arasında yer alan Sinpaş Holding’in geliştirdiği, Türkiye’nin ilk yataya kurulu A+ ofis projesi Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, Enflasyon Korumalı Tasarruf Kampanyası için düğmeye bastı!

Yarım asırlık Sinpaş Holding güvencesiyle faaliyet gösteren Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı; başlattığı yeni kampanyasıyla konut, iş yeri, araç alımlarında müşterilerine teslim tarihine kadar enflasyon artışından etkilenmeyen tasarruf modeli sunacak.

Sinpaş Holding'in acı günü! Gülbeyaz Kıvanç vefat etti!

Sinpaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Avni Çelik ve eşi Sibel Çelik'in dünürü Gülbeyaz Kıvanç hayatını kaybetti.

Eroğlu Holding inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Eroğlu Holding'in cirosu 2019 sonunda 1 milyar dolara ulaşacak. Perakende alanında Colin’s ve Loft markalarıyla faaliyet gösteren holdingin inşaat sektöründeki yatırımları da devam ediyor.

Ahmet Çelik: Altı yıllık arsa stokumuz var!

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Çelik, "Elimizde altı yıllık arsa stokumuz var. Sefaköy'de bekleyen hazır projemiz, Halkalı'da arsalarımız var” dedi…

Konut satışının hareketlenmesi için faizler düşmeli!

GYODER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, sektörün gelişimine dair açıklamalarda bulundu. Çelik, konut kredilerinde faizleriyle ilgili devletten altın vuruş beklediklerini söyledi.

Avni Çelik ve Ahmet Çelik'ten 149.9 milyon TL'ye yeni şirket!

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik ve Sinpaş Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik bugün yeni bir şirket kurdu. 

Genç kuşak markalı konut konusunda çok bilinçli!

Sinpaş Holding, 2018 yılına yeniliklerle girdi. Sinpaş GYO’nun Genel Müdürü Seba Gacemer,2018 projeleri ve sektör hakkında açıklamalarda bulundu. 

Dönüşümde itici güç siyasi iradenin kararlılığıdır!

5'inci Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı'na katılan Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Çelik, "Kentsel dönüşümde en büyük itici güç siyasi iradenin kararlılığıdır" ifadelerini kullandı.

İnşaat sektörüne girişte sermaye rasyosu gelmeli!

İlgili ilgisiz herkesin inşaat sektörüne girdiğini ifade eden Sinpaş Holding CEO'su Ahmet Çelik, bunu önlemek için devletin düzenleme yapması gerektiğini belirtti. Çelik, "Bu sektörde iş yapacaklara sermaye rasyosu getirilmeli" dedi.

Çorum Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Kampüsü açıldı!

Çorum’da Hitit Üniversitesi Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Kampüsü'nün açılışı yapıldı. Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik’e düzenlenen törende ‘Fahri Doktora’ ünvanı verildi.

Sinpaş tek çatı altında toplanıyor!

Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO'nun güçlerini birleştirmeye karar verdiklerini belirten Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, kayıtlı sermayelerinin 600 milyon TL'den, 884.8 milyon TL'ye çıkacağını belirtti.

Sinpaş Holding'ten önemli açıklama!

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, 9 Ekim'de Sinpaş markası için önemli bir açıklamada bulunacak.

Sinpaş Holding cirosu Haberi

Sinpaş Holding cirosu

Sinpaş, birçok şehirde yatırımlarına devam ediyor.Sektörde 40'ıncı yaşını kutlayan Sinpaş Holding, Sinpaş GYO ve Sinpaş Yapı ile İstanbul, Bursa, Gaziantep, ve Denizli'nin yanı sıra Ankara'da da yatırımlarına devam ediyor. Sinpaş GYO Ankara'da 'încek Dünyası' çatısı altında încek Life, încek Blue ve încek Green projelerine devam ederken, Çankaya ve Gaziosmanpaşa'da iki yeni projeye başlayacak. Sinpaş GYO'nun Çankaya Projesi 2015'in ilk ayında, Gaziosmanpaşa projesi ise 2015'in ilk 6 ayı içinde satışa sunulacak. 

Sinpaş Yapı ise Ankara'da Türkiye'nin en büyük temalı konut projesini Altmoran'ın yapımına ve satışlarına devam ederken, 2015'te Oran'da yeni bir projeye daha start verecek. 


Sinpaş Holding olarak 2014 Ekim ayı itibarıyla 2014 yılı satış ve ciro hedefini tutturduklarını anlatan Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, bu yıl 1 milyon 200...