20 / 04 / 2024

Artaş İnşaat 4 projede 2 bin 534 konut teslim etti!

Artaş İnşaat 4 projede 2 bin 534 konut teslim etti!

Konut sektörünün en büyüklerinden biri olan Artaş İnşaat’ın Başkanı Süleyman Çetinsaya, projelerini ve 2019 yılına dair değerlendirmelerini paylaştı. Çetinsaya, 2018 yılında 4 projede 2 bin 534 konut teslim ettiklerini açıkladı.



Gayrimenkul sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren Artaş İnşaat, 2018 yılında 4 projede 2 bin 534 konut teslim etti. 

Taşınmaz Haber'de yer alan habere göre, konut sektörünün en büyüklerinden Artaş İnşaat’ın Başkanı Süleyman Çetinsaya, projelerini ve 2019 yılına dair değerlendirmelerini paylaştı.

Çetinsaya, “Avrupa Konutları Atakent 4, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupa Konutları Kale 2 ve ortak girişimle hayata geçirdiğimiz Vadistanbul projemizin son etabı Vadistanbul Park’ta yaşam başladı. Avrupa Konutları Yamanevler ve ortak girişimle gerçekleştirdiğimiz Tema Bahçe’de de inşaat sürüyor” açıklamasında bulundu.

2018 yılında Türkiye’den konut alan yabancı sayısında geçen yıla göre artış yaşandığını belirten Çetinsaya, “Bu artışta vatandaşlık hakkı için minimum yatırım tutarının 250 bin dolara çekilmesinin büyük etkisi oldu. KDV oranları ve tapu harçlarında sağlanan indirimlerin de olumlu dönüşlerini gördük. Bu tarz teşviklerin devamlılığı sektör açısından çok önemli” ifadelerini kullandı.


Geri Dön