18 / 04 / 2024

Evora İstanbul'da 2 bin 347 konut teslim edildi!

Evora İstanbul'da 2 bin 347 konut teslim edildi!

Teknik Yapı'nın hayata geçirdiği 5 bin 79 bağımsız bölümden oluşan mega projesi Evora İstanbul'da 2014 Temmuz'da başlayan teslim süreci Mart'ta tamamlanacak. Projede satılan 2 bin 347 konut teslim edildi.



Evora İstanbul'da Temmuz 2014 Temmuz'da başlayan daire teslimleri sürüyor. Teknik Yapı tarafından Tuzla'da inşa edilen projede, şu ana kadar satılan konut sayısı 4 bin 300 olurken, teslim süreci 2015 Mart sonunda tamamlanacak. 


Projede teslimi gerçekleştirilen ya da teslim için randevu oluşturulan daire sayısı ise 2 bin 347 oldu. 

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, projelerin zamanında teslim edilmesinin sektördeki müşteri güveninin devamı açısından önemli olduğunu söyledi. 


Büyük projelerde teslim sürecinin bazı zorluklar taşıdığını da sözlerine ekleyen Nazmi Durbakayım, "Projemizde bazı parsel ve bloklarda ekseriyetle erken teslim yapılmış ve yapılmakta olması, diğer müşterilerimize de aynı tarihlerde teslim yapılacağı şeklinde yorumlanıyor. Bu yüzden bazı müşterilerimizde tüm projenin erken teslim edileceği beklentisi oluşmuş ve bu beklentinin gerçekleşmesi sonucu da teslimlerde bir gecikme olduğu şeklinde algı ortaya çıkmış. Buna ilaveten, kontrolümüz dışında bulunan kimi idari işlemlerin, bölgesel altyapı ve şebeke çalışmaların beklenen hızda ilerlememesi de arzu edilen erken teslimlere mani olan önemli etken oldu. Ümit ederiz ki; Evora İstanbul projemizde daire sahiplerimizin projenin geneline ilişkin söylentilere dayalı gecikme algısı da ortadan kalkacaktır" açıklamasını yaptı. 


Rakamlarla Evora İstanbul:


- Evora İstanbul'da A ve C parsellerdeki toplam 2 bin 234 bağımsız bölüm ve ortak mekânlar tamamlanıp, 26 Aralık 2014 tarihi itibarı ile bin 918 adedi teslim edildi. 


- A ve C parsellerde kalan diğer dairelerin teslimleri daire sahiplerinin teslim tarihi kendi tercihleri nedeni ile Aralık ayı sonuna kadar uzadı. 


- D parsel daire teslimlerine 2014 Aralık ayı sonu itibarı ile başlanıldı, 2015 Ocak ayı sonu itibarıyla tamamlanması hedefleniyor. 


- B ve E parseller daire teslimlerinin 15 Şubat 2015 tarihinde başlayıp 2015 Mart ayı sonu itibarıyla tamamlanması hedefleniyor. 


Posta


Geri Dön