26 / 04 / 2024

Murat Kurum: Elazığ'da 6 ay içinde 2 bin 500 konut teslim edildi! 

Murat Kurum: Elazığ'da 6 ay içinde 2 bin 500 konut teslim edildi! 

Önceki gün Elazığ'da deprem konutları için anahtar teslim törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da 6 ay içerisinde 2 bin 500 konutun teslim edildiğin söyledi. 



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, önceki gün gerçekleşen deprem konutları anahtar teslim törenine katıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Elazığlı vatandaşların yaralarını sarmak için kente geldiklerini ifade eden Kurum, Elazığ'ın tüm mahallerinde, ilçelerinde, köylerinde, sokak sokak gezerek, vatandaşların ihtiyacını gidermek için gece gündüz çalıştıklarını vurguladı.

6 ay gibi kısa bir sürede kent genelinde 2 bin 500 konutun teslimini gerçekleştirdiklerini söyleyen Kurum, vatandaşları sağlam, güvenli, konutlara yerleştirme imkanına eriştiklerini ifade etti.

Murat Kurum: Elazığ da 6 ay içinde 2 bin 500 konut teslim edildi! 

Kurum, "Elazığ'a hizmet etme fırsatını bize veren Rabbime şükürler olsun. Sizlerle bir olduk, beraber olduk. O gün o acıyı nasıl yaşadıysak, bugün de o mutluluğu ve gururu sizlerle yaşayacağız. Yeni konutlarımızın hayırlı olmasını diliyorum. Depremde vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum" şeklinde konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da, "Afetlerin olduğu noktalarda vatandaşın yalnız kaldığı, 'Nerede bu devlet?' diye haykırdığı bir Türkiye'den bugün devletine ve ülkesine inanan bir milletin olduğu Türkiye'deyiz." dedi.

Murat Kurum: Elazığ da 6 ay içinde 2 bin 500 konut teslim edildi! 

"Cumhurbaşkanımız bizlere, 'İş bitene kadar Elazığ'ı yalnız bırakmayacaksınız, Elazığlı hemşehrilerimizle beraber olacaksınız.' dedi." ifadelerini kullanan Soylu, şunları söyledi:"Afetlerin olduğu noktalarda vatandaşın yalnız kaldığı, 'Nerede bu devlet?' diye haykırdığı bir Türkiye'den bugün devletine ve ülkesine inanan bir milletin olduğu Türkiye'deyiz. Birileri söz söyler, AK Parti hükümeti iş yapar, o sözlere bakmadan yoluna devam eder. Elazığ'da bunun bir örneğini daha Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla görüyoruz hep birlikte. Emrinize amadeyiz. Allah bizi size mahcup etmesin."
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Elazığ deprem konutları açıklaması!


Geri Dön