25 / 04 / 2024

Artırılmış menzil yeni fiyat! BMW i3 23 Ekim 2022 fiyat listesi

 Artırılmış menzil yeni fiyat! BMW i3 23 Ekim 2022 fiyat listesi

BMW’nin en küçük elektrikli modeli i3 serisi yeni yüzü ve ters cephe açılabilen kapılarıyla ne istediğini bilenlerin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Yeni elektrikli BMW i3 serisi yenilenen menzil mesafesi ve fiyatıyla alıcılarını bekliyor.



 

Artırılmış menzili ile BMW i3s (120 Ah), sürücüsünün günlük yaşantısında güvenle kullanabileceği yenilikçi teknolojilerle dopdolu. BMW i3 her zaman yola çıkmaya ve yeni konumlar keşfetmeye hazır.

Yeni BMW i3 sizi dış dünyaya bağlıyor, gelişmelerden de haberdar ediyor, planlı olmanızı sağlıyor ve sürücüsünü gitmek istediği kadar uzağa götürüyor. Üstelik satın alacağınız BMW i3 ile birlikte, evde şarjı olmayı hızlandıran ve kolaylaştıran BMW i Wallbox’ınız ve BMW i Wallbox kurulum hizmeti de BMW’den hediye ediliyor.

Yeni BMW i3, üretimde kaldığı 9 senelik süreç boyunca dünya çapında 220 binden fazla kullanıcı ile buluştu. Hem elektrikli otomobiller hem de premium sınıfta öncü oluşuyla bir ikon haline gelen model, 2022 yılında 2 bin adet ile sınırlı “Forever Unique Edition” modeli ile yerini bir sonraki nesillere bırakmaya da yavaş yavaş hazırlanıyor. Hem BMW’nin hem de otomotiv sektörünün elektrikli araçlara geçme yolculuğunda öncü oluşuyla BMW i3, daima özgün olmaya da devam etmeyi vadediyor. 


Geri Dön