18 / 04 / 2024

Artüel Çelik İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!


Artüel Çelik İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli Yeter Kayadibi tarafından kuruldu.



Artüel Çelik İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli Yeter Kayadibi tarafından kuruldu.

Artüel Çelik İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Şirketi konusu:
1. Şirket konusu ile ilgili her türlü alüminyum,demir çelik ,tel saç dökme demir ve maddelerden mamul ve yarı mamul ara mamul imalatı, alım,satımı,ihracatı,ithalatı,fason yaptırılması,depolanmasını pazarlanmasını yapmak. 2. Endüstriyel çelik kalıp üretilmesi dahili ticareti,ithalatı,ihracatı,üretimle ilgili her türlü makine, takım tezgah ekipman ve yedek parçaların ithalatını,ihracatını yapmak, üretimle ilgili fabrikalar ve imalathaneler kurmak ,kurdurtmak ,işletmek,satın almak,satmak ve kiraya vermek. 3. Sahibi bulunduğu ve ilerde bulunacağı arsa ve araziler üzerinde her türlü konut inşaatı yaparak veya yaptırarak satmak veya icabında başkalarından satın alacağı konutların satışı suretiyle ticaretini yapmak. 4. Kat Daire karşılığı inşaat yapmak ve bu konuda arsa sahipleri ile sözleşmeler yapmak ve yapılmış daireleri satmak. 5. Konusu ile ilgili her türlü nakliye ve harfiyat işlerini yapmak. 6. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak,resmi ve özel inşaatlar yapmak. 7. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri,tüneller,limanlar,fabrikalar,yollar, köprüler,bentler,barajlar,lojmanlar,idari binaları gibi yapılar,resmi kurum ve hizmet binaları, beton,asfalt,karayolu,liman binaları,İşhanları,ticari yapılar,atölyeler,imalathaneler,ile her türlü toplu konut kooperatif meskenleri,kara ve demir yolları,hava meydanları,istasyonlar,otogarlar, otoparklar,garajlar,çarşı sağlık merkezleri,ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi konaklama,uçuş pistleri, sportif ve tamamlayıcı tesisler ve petrol,doğalgaz boru hatları,kanal içme suyu,su kanalları, drenaj tesisleri,sulama ve kanalizasyon işlerinin inşasını yapmak,taahhütlerde bulunmak. 8. İnşaatlarda kulanılan demir,çimento,kiremittuğla,kım,sıhhi tesisat ve elektrik malzemeleri ile diğer inşaat malzemelerinin ticaretin yapmak. 9. Her türlü dokuma mamullerinin ,ham bez kumaş trikotaj ve sanayinde faaliyetlerde bulunmak , İpek,orlon,pamuk,triko,hazır giyim eşyaları ile çorap ve çamaşır ,bay bayan ve çocuk giyim eşyaları,kot takımlar,kot pantolanlar,kot gömlekler ,kot montlar ,her türlü diğer hazır giyim eşyaları yurt içinde ve yurt dışında üretilmesi ithalatı ve ihracatı ile pazarlamasını yapmak. 10. Her türlü mefruşat,çeyiz,havlu alımı satımı,imalatını ve ihracatını yapmak. 11. Şirket çalışma konularını gerçekleştirebilmek üzere iç ve dış borçlanmalarda bulunabilir. 12. Şirket yukarıda belirtilen amaç ve konuları gerçekleştirmek için aşağıdaki işleri yapabilir. gayrimenkul almak,satmak gerektiğinde gayrimenkulleri tevhit ve ifraz etmek ,Şirketin gayrimenkulleri üzerinde ipotek ve sair ayni haklar tesis etmek ve çözmek kiralamak ipotek almak ve çözmek bunları devretmek veya başka şekillerde elden çıkarmak.Patent,lisans ve benzeri gayri maddi haklar satın almak,kiralamak,kiraya vermek ve satmak.Bu konularda gerekli vasıta araç,gereç,motorlu ve motorsuz kara taşıtları ve iş makinaları almak,satmak, kullanmak kiralamak,kiraya vermek.

Adres: Atatürk Mah. Ataşehir Blv. Ata 4/ATSH Sit. No:16/39 ATAŞEHİR


Geri Dön