25 / 04 / 2024

Artvin Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yenilendi!

Artvin Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yenilendi!

Geçtiğimiz senelerde verilen eğitim ve okul imkânlarının yetersizliğiyle anılan Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi baştan aşağı yenilendi.



 

Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önümüzdeki sene 2019-2020 eğitim öğretim yılına iddialı bir şekilde başlamayı planlıyor. Arhavi Belediyesi'nde yer alan habere göre, geçtiğimiz senelerde verilen eğitim ve okul imkânlarının yetersizliğiyle anılan Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hem okul şartları, hem de eğitim kalitesi bakımından yenilerek önümüzdeki sene adından söz ettirmeyi hedefliyor. Okula yeni atanan Müdür Hakan Soydan şimdiden kolları sıvadı.

Sivil Havacılık, Sağlık, Elektrik/Elektronik, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Mobilya ve İç Mekân Tasarımı bölümleri gibi yeni bölümlerin önümüzdeki sene açılması planlanırken aynı zamanda fiziki mekan olarak da  çalışma içerisine girilecek.  Toplam 18 dönümlük arsasıyla dikkat çeken okulun birçok mesleki bölümlerin açılması için çok uygun şartları taşıyor.  Meslek lisesinde halen devam eden ve görsellerde belirtilen fiziki yapıya sahip bir kurum olması için çalışmaların yapıldığını dile getiren Okul Müdürü Hakan Soydan, asıl çalışmaların önümüzdeki eğitim öğretim yılında başlayacağını dile getirerek okulun prestijli ve talep edilen bir okul olması için çabaladıklarını belirtti. 


Geri Dön