26 / 04 / 2024

Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi’nin yeri kesinleşti!

Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi’nin yeri kesinleşti!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Arhavi'de kurulacakoaln Artvin/Arhavi Organize Sanayi Bölgesi’nin yeri kesinleşti. Bakanlıkça onaylanan Yemişlik Mahallesi’ndeki söz konusu yer için çalışmalar başladı.




Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Arhavi'de kurulacakoaln  Artvin/Arhavi Organize Sanayi Bölgesi’nin yeri kesinleşti. Bakanlıkça onaylanan Yemişlik Mahallesi’ndeki söz konusu yer için çalışmalar başladı. Artvin Valiliği, Arhavi Kaymakamlığı, Arhavi Belediye Başkanlığı, Arhavi Ticaret Odası ve diğer sivil toplum kuruluşları ile birlikte müteşebbis heyetin oluşturulması için çalışmalar devam ediyor.


Söz konusu arazi üzerine kurulacak olan Arhavi Organize Sanayi Bölgesi ile Artvin’in ve Arhavi’nin önemli bir projesi daha hayata geçirilmiş oluyor. İmar plan çalışmalarının da başladığı proje, vatandaşlar tarafından da sevinçle karşılandı. Arhavi Organize Sanayi Bölgesi yerinin kesinleşmesinin ardından açıklamada bulunan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, hem ilimizin, hem de ilçemizin ekonomik açıdan gelişeceği ve vatandaşlarımıza da yeni iş kapıları açacak olan proje için çalışmaların başlatıldığını dile getirdi. Bu büyük projenin hayata geçirilmesinin ardından ilçenin ve bölgenin atılım yapabilmesi için çok önemli bir fırsatın doğduğunu kaydeden Başkan Hekimoğlu, ilçemize şimdiden hayırlı olması temennisinde bulundu.



Arhavi Belediyesi


Geri Dön