26 / 04 / 2024

Aryom Koru fiyat!

Aryom Koru fiyat!

Firma: Aryom İnşaat

Proje: Aryom Koru Evleri

Satışların devam ettiği Aryom Koru projesinde 370 adet daire bulunuyor. Projede ilk etap teslimleri bu ay itibari ile yapılacak...



İzmir Gaziemir'de hayata geçirilen Aryom Koru projesinde satışlar devam ediyor. Aryom İnşaat imzası ile inşa edilen proje 2 etap olarak planlandı. Projede teslimler, satışlar ve inşaat çalışmaları etap etap olarak yapılıyor.

Aryom Koru projesinde satışa sunulan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede toplam 370 adet daire bulunuyor.

Aryom Koru fiyat

Aryom Koru'da 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 479 bin TL'den başlıyor. Fiyatlar dairelerin büyüklükleri ve özelliklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede 1. etap teslimleri bu ay (Aralık 2018), 2. etap teslimleri ise 2019 yılının Haziran ayında yapılacak.

İzmir Aryom Koru projesinden ev almak isteyenler hem banka kredisi ile hem de firma bünyesinde kredi ile ödeme yapabiliyor. Projede yüze 30 ya da yüzde 50 peşinatla ödeme yapmak mümkün. 

Zengin sosyal imkanın sunulduğu Aryom Koru'da bisiklet yolları, tenis kortu, basketbol sahası, yürüyüş parkurları, voleybol sahası, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu ve güneşlenme terasları mevcut. 

İzmir Aryom Koru projesi konum olarak Ege Serbest Bölge'ye 3 dakika, İZBAN Gaziemir'e 5 dakika,  Adnan Menderes Havalimanı'na 10 dakika, Optimum AVM'ye 4 dakika, Fuar İzmir'e 3 dakika, Konak'a 20 dakika, Urla'ya 20 dakika, Çeşme'ye 40 dakika mesafede yer alıyor. 

Web: http://www.aryomkoru.com
Telefon: 4443190


projeye sor



Geri Dön