26 / 04 / 2024

Arzum Akıllı Robot Süpürge 14 bin 499 TL! Peki en ucuz fiyata nereden alınır? İşte 7 Mart  2023 fiyat listesi

Arzum Akıllı Robot Süpürge 14 bin 499 TL! Peki en ucuz fiyata nereden alınır? İşte 7 Mart  2023 fiyat listesi

Arzum AR4304 X4 LDS Akıllı Robot Süpürge, geliştirilmiş pil teknolojisi ve her yüzeyi  temizleyebilen fonksiyonları sayesinde evlerde yerini alıyor. 



 Arzum Akıllı Robot Süpürge 14 bin 499 TL! Peki en ucuz fiyata nereden alınır? İşte 7 Mart  2023 fiyat listesi
Ev hanımları günlük koşturmacasında ev işlerine geç kalabiliyor. İşte ev hanımlarının temizlik konusunda en büyük yardımcısı teknoloji alanında kendini geliştirmiş Arzum robot süpürge oluyor. Her yüzeyi kusursuz temizleyen robot süpürge zamandan da tasarruf sağladığı için ev hanımlarının tercihi olmayı başarıyor. 

ROBOT SÜPÜRGE ÖZELLİKLERİ

Arzum AR4304 X4 LDS Akıllı Robot Süpürge'nin kompakt ve minimal tasarımı her yere ulaşabilmesini ve kolay bir şekilde taşınmasını sağlıyor. Böylece, dilediğiniz her yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.Robot süpürge Lidar (LDS) Teknolojisi sayesinde hassas oda haritalandırılması yapar ve sonraki temizlikler için evinizin haritasını hafızasına kaydeder ve bir sonraki temizlikte ona göre hareket eder.

Bu özelliklere ek olarak yasaklı alan belirleme özelliği sayesinde temizliği istediğiniz bölge ile sınırlandırmanız mümkündür. Robotunuzu evcil hayvanınızın gıda ve su kapları gibi korumak istediğiniz eşyalardan bu özellik ile uzak tutabilirsiniz.Arzum AR4304 X4 LDS Akıllı Robot Süpürge, dördü bir arada temizlik Robotex X4 ile gerçekleşir. Bu Robotex X4 ; yan fırçalarıyla süpürür, döner fırça sistemiyle tozları yakalar, vakum derinlemesine temizler ve mop ile silerek 4'ü 1 arada temizlik performansı sunar.

Bununla birlikte Arzum robot süpürge EPA/HEPA filtre özelliğine sahiptir. Bu sayede, derinlemesine temizlik yaparak bir sonraki temizlik süresini uzatır.Geliştirilmiş pil teknolojisiyle robot süpürge, 4 saatte şarj olabilir ve tek şarj ile 150 dk'ya kadar her yüzeyde kullanılabilir. Şarjı bittiğinde otomatik olarak şarj istasyonuna kendisi döner ve tam şarj olduktan sonra kaldığı yerden temizliğe devam eder. Ayrıca temizlik için 20 mm'e kadar tırmanma kabiliyetiylede göz doldurur.

Peki Arzum akıllı robot süpürge en ucuza nereden alınır? İşte cevabı..
 


Geri Dön