25 / 04 / 2024

Asansör Fuarı'na Çinli ilgisi artıyor!

Asansör Fuarı'na Çinli ilgisi artıyor!

Avrasya Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı´na katılım için Çin´den ardı ardına talep geliyor. 25 - 28 Eylül 2014 tarihli fuarı İstanbul Fuarcılık tertip ediyor.



Avrasya Asansör, Yürüyen Merpen Sanayi ve Teknolojileri Fuarı´na katılım için Çin´den ardı ardına talep geliyor. 


25-28 Eylül tarihli fuarı İstanbul Fuarcılık tertip ediyor. CNR´da 25 bin metrekare alanda yapılacak fuar ile yerli malı asansör kullanımını artırmak amaçlanıyor.


Etkinlikte yer alacak 300 marka içinde Asmelsan, Asakapısan, Aybey Elektronik, Aygünsan, Bulut Makina, Çelikray, Fabre Asansör, Mesan Asansör, Merih Asansör, Metroplast, MP Yener Övünç, Ovit Asansör, Prolift Asansör, Pluslift ve Teray gibi firmalar bulunuyor. 


Sektörün 600 milyon dolar büyüklüğü ve 400 milyon dolar ihracatı olduğunu belirten CNR Holding CEO´su Cem Şenel, "Kentsel dönüşüme bağlı olarak asansörlere daha çok gerek duyuluyor. Amacımız içeride ve dışarıda yoğun talep gören asansör sektöründe yerli malı kullanımını yaygınlaştırmak. Bu amacımız için sektöre yeni bir fuar sunduk." dedi. 

Sektörün orta ve uzun vadede büyümeye devam edeceğini anlatan Şenel, Avrasya Asansör Fuarı´na katılım için Çin´den yoğun bir talep geldiğini bildirdi. Cem Şenel, fuara Ortadoğu, Orta Asya ülkeleri ile Rusya´dan çok sayıda alıcı ve katılımcı geleceğini dile getirdi. 


Avrasya Asansör Fuarı´nda, asansör motorlarından, tahrik sistemlerine, hidrolik asansör bileşenleri; tank, valf, sürat regülatörleri, saptırma makaraları, tamponlar, kumanda - sinyalizasyon sistemlerine kadar çok sayıda ürün bir arada sergilenecek.


FoxHaber Adana


Geri Dön