28 / 03 / 2024

Aşçıoğlu GYODER kampanyasını 15 Eylül'e uzattı!

Aşçıoğlu GYODER kampanyasını 15 Eylül'e uzattı!

AŞÇIOĞLU, Türkiye'de 15 Temmuz akşamı yaşanaııan darbe girişiminin ardından ekonominin duraksamaması adına büyük bir kampanya başlatan GYODER'e destek vererek, 15 Eylül 2016 tarihine kadar sürecek bir kampanyaya imza attı.



AŞÇIOĞLU, Türkiye'de 15 Temmuz akşamı yaşanaııan darbe girişiminin ardından ekonominin dur aksam aması adına büyük bir kampanya başlatan GYODER'e destek vererek 15 Eylül 2016 tarihine kadar sürecek bir kampanyaya imza attı. Kampanya kapsamında Aşçıoğlu, İstanbul'un en eski yerleşim merkezlerinden biri olan Ataköy'de yükselen ve eylül ayında teslimlerine başlanüacak olan Selenium Ataköy ile yine aynı bölgede inşa edilerek 2017 Haziran ayında teslim edilecek olan Selenium Retro'dan yüzde 20 peşinat, yüzde 0,70 faiz ve 120 aya kadar vade imkânıyla ev sahibi yapıyor. 


Selenium Ataköy, eylül ayı itibarıyla sahiplerine teslim edilecek. Proje, yüksek tavan ve cam kullanımının yanı sıra cep sinemasından kütüphanesine, toplantı odalarından cafesine, çocuk oyun alanından fitness ve squash salonuna, yüzme havuzlarına kadar her ihtiyaca göre sosyal alanlanyla öne çıkıyor.  Aşçıoğlu'nun Ataköy'deki ikinci projesi Selenium Retro, 68 - 97 metrekare arasında alana sahip 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşuyor. Daha fazla ışık ve daha fazla ferah mekan ihtiyacı doğrultusunda cumba ve balkon yer aldığı bir konsept ile inşa edilen Selenium Retro'da kapalı yüzme havuzu, sağlık merkezi, fitness salonu, çok amaçlı kapalı spor alanları ile çocuk oyun alanları, güneşlenme terasları, cafe & bistro mekanları yer alacak. 



Sözcü



Geri Dön