16 / 04 / 2024

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy ne zaman teslim?

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy ne zaman teslim?

Firma: Aşçıoğlu İnşaat

Proje: Selenium Ataköy

Aşçıoğlu İnşaat tarafından İstanbul Avrupa yakası Ataköy bölgesinde yaşama geçirilen Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2016 yılı ilk çeyreği uygun görülüyor...



72 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Aşçıoğlu İnşaat  Selenium Ataköy  ne zaman teslim sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Proje, Atatürk Havalimanı ve Ataköy Marina'ya 5 dakika mesafede konumlanıyor. 


Selenium Ataköy ödeme planı!


Selenium Ataköy ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılıyor. 


130 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy ne zaman teslim sorusunun cevabına yanıt olarak 2016 yılı deniliyor. Proje,  Aşçıoğlu İnşaat  imzasıyla yükseliyor. 


Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy ne zaman teslim?


Ataköy Selenium nerede sorusuna İstanbul Anadolu yakası Ataköy bölgesi cevabı veriliyor. Projenin sosyal alanları arasında; kütüphane, peyzaj alanları, depo alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzları, çok amaçlı stüdyo alanı, spa, pilates alanı,  bisiklet yolu, yürüyüş alanı, spor sahaları, fitness center mevcut. 


Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy ne zaman teslim sorusuna 2016 yılının ilk çeyreği cevabı uygun görülüyor. Toplam 3 blok ve 321 adet konuttan oluşan projede konut sahibi olmak için banka kredisi kullanmak mümkün.


Ataköy Selenium Evleri adres: Ataköy E-5 üzeri Bakırköy-İSTANBUL


Selenium Ataköy satış ofisi:

Telefon: 0 212 215 55 65

Web: www.seleniumatakoy.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön