16 / 04 / 2024

Selenium Ataköy ulaşım

Selenium Ataköy ulaşım

Aşçıoğlu Ataköy'de yükselen projesi Selenium Ataköy'de son 30 daire sakinlerini bekliyor. Üç blokta toplam 321 daireden oluşan Selenium Ataköy'deki son 30 daire, loft ve 3+1 seçeneklerinde bulunuyor.

Selenium Ataköy ulaşım!

72 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçirilen Selenium Ataköy ulaşım bilgilerine göre projenin İstanbul Avrupa yakası Bakırköy-Ataköy bölgesinde inşa edildiğini söylemek mümkün. Proje, 3 bloktan meydana geliyor..

Selenium Ataköy projesinde indirim fırsatı!

Zöet ses ve görüntü sistemleri ile Aşçıoğlıı Grup arasında sağlanan iş birliği Selenium Ataköy konut alıcılarına avantajlı indirim fırsatları olarak yansıyacak. Selenium Ataköy Projesi, özel ürünler ve fırsatlarla alıcılarını bekliyor.

Selenium Ataköy ulaşım!

3 blok halinde yükselen Selenium Ataköy ulaşım bilgileri kapsamında projenin satış ofisi adrsi şöyle: Ataköy E-5 üzeri Bakırköy-İSTANBUL. Proje lokasyon olarak; İstanbul Bakırköy ilçesine bağlı Ataköy'de inşa ediliyor...

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy ne zaman teslim?

Aşçıoğlu İnşaat tarafından İstanbul Avrupa yakası Ataköy bölgesinde yaşama geçirilen Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2016 yılı ilk çeyreği uygun görülüyor...

Selenium Ataköy ulaşım!

İstanbul Avrupa yakasında inşa edilen Selenium Ataköy ulaşım, adres ve iletişim bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Selenium Ataköy'de metrekare birim fiyatı 6 bin 250 TL'den başlıyor...

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy nerede?

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Ataköy deniliyor. Atatürk Havalimanı ve Ataköy Marina'ya 5 dakika uzaklıkta inşa edilen projede banka kredisi kullanmak mümkün.

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy Evleri!

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy Evleri projesinin 2016 yılında teslim edilmesi hedefleniyor. Ruhsatı alınan Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy Evleri projesinde 321 adet rezidans daire bulunuyor...

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy projesi!

72 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy projesinde yer alan daireler 90 metrekare ile 300 metrekare arasında değişen alanlara sahip...

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy ödeme planı!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy ödeme planı bilgisine haberimizin içinde yer veriyoruz.Selenium Ataköy'de daire tipleri Loft, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı...

Selenium Ataköy'den Tohum Otizm Vakfı'na destek!

Aşçıoğlu Grubu kasım ayında temeli atılacak olan Selenium Ataköy projesini, ilk kez Tohum Otizm Vakfı'nın 10. kuruluş yıldönümü balosunda kamuoyuna tanıtacak. Selenium Ataköy satış sürecinde de Tohum Otizm Vakfı na destek olmaya devam edecek...

Selenium Ataköy'de son 20 daire için özel fırsat!

Aşçıoğlu Gayrimenkul, Atatöy'de inşa ettiği Selenium Ataköy'deki son 20 daire için özel bir fırsat sunuyor. Projede 48 ay 0 faiz veya yüzde 10 Peşinat ve 120 ay için yüzde 0,99 faizli banka seçenekleri bulunuyor.

Selenium Ataköy'de son 20 daire satışta!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Selenium Ataköy projesinde son kalan 20 daire için özel fırsatlar sunuluyor. Projede 48 ay 0 faiz imkanı bulunuyor. 

Selenium Ataköy'de 990 bin TL'ye!

Selenium Ataköy'de mobilyalı 1+1 sıfır daireler alıcısını bekliyor. Satış bedeli 990 bin TL olan projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde daireler yer alıyor.

Ataköy sahilindeki dev arazi TOKİ park olacak!

TOKİ, Ataköy’de mülkiyeti kendisine ait olan 60 bin metrekarelik Baruthane arazisinin imar planını iptal ederek halka açık park yapacak.

Selenium Ataköy’den sanata ve sanatçıya destek!

Selenium Ataköy’ün girişine “Showroom” adıyla bir sanat galerisi kurdu. Showroomun ilk etapta 13 sanatçının 40 eserinden oluşan bir sunumun sergilenecek.

Selenium Retro Ataköy 9 fiyatları!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Selenium Retro Ataköy 9 fiyatları 600 bin TL'den başlayarak değişiyor. Selenium Retro Ataköy 9 projesi 140 milyon dolarlık yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Selenium Retro 9 Ataköy fiyatları!

Aşçıoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Selenium Retro 9 Ataköy fiyatları 600 bin TL'den başlayarak değişiyor. Konut ve ofislerden meydana gelen Ataköy Selenium Retro 9 140 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip

Selenium Ataköy’de yaşam başladı!

Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de alışılagelmişin dışında ikonik bir mimariyle inşa ettiği projesi Selenium Ataköy’de daire sahipleri, yeni hayatlarına başladılar.

Arda Turan, Selenium Ataköy’deki 1+1 eve 766 bin TL ödedi!

Barcelona Futbol Kulübü’nde top koşturan Arda Turan, kazancını gayrimenkule yatırıyor. Futbolcu, en son Selenium Ataköy’den ev satın aldı.

Arda Turan, Selenium Ataköy'den ev aldı!

Dünyanın ünlü futbol kulüplerinden Barcelona’da futbol kariyerini başarılı bir şekilde sürdüren Arda Turan, Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’deki ikonik projesi Selenium Ataköy’den ev sahibi oldu.

Selenium Retro 9 Ataköy Evleri!

Selenium Retro 9 Ataköy Evleri Aşçıoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Toplam 140 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip Selenium Retro 9 projesi 2 blok şeklinde yükseliyor.

Arnavutköy Ulaşım Akademisi imara açıldı!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, Arnavutköy İlçesi, Ömerli Mevkii’nde yaklaşık 114 dönümlük merayı, Ulaşım Akademisi olarak kullanılmak üzere Belediye Hizmet Alanı kapsamına aldı.

Selenium Ataköy'de teslimler başladı!

Aşçıoğlu, İstanbul’un kalbi Ataköy’de tamamladığı ikonik projesi Selenium Ataköy’de konutların teslimine başladı.

Selenium Ataköy ulaşım Haberi

Selenium Ataköy ulaşım

Aşçıoğlu Ataköy'de yükselen projesi Selenium Ataköy'de son 30 daire sakinlerini bekliyor. Üç blokta toplam 321 daireden oluşan Selenium Ataköy'deki son 30 daire, loft ve 3+1 seçeneklerinde bulunuyor. Daireler, geniş balkonlarıyla panoramik bir istanbul manzarası sunuyor. 


Vatan


Telefon : 444 5 111

Web: