16 / 04 / 2024

Aşçıoğlu ve Deyaar Grubu ortak projeler geliştirecek!

Aşçıoğlu ve Deyaar Grubu ortak projeler geliştirecek!

SELENIUM markalı projeleriyle tanınan Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri’nin önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Dubai merkezli Deyaar ile ortaklık anlaşması imzaladı.



Dubai Islamic Bank’ın da ortaklarının arasında bulunduğu halka açık bir şirket olan Deyaar Grubu’nun CEO’su SaeedMohammed Al Qatami ve Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu tarafından imzalanan anlaşmaya göre ortaklar Türkiye’de ve Dubai’de ortak gayrimenkul projeleri geliştirecek. Anlaşmanın münhasır nitelikte olması, Aşçıoğlu’nun Dubai’deki otelcilik ve gayrimenkul sektörüne girişini de kolaylaştıracak.

 

Deyaar CEO’su SaeedMohammed Al Qatami, gelişmekte olan bölgesel pazarlardan Türkiye’nin, kilit yatırım odağı ülkelerden biri olarak girişimcilere büyük fırsatlar sunan bir cazibe merkezi olduğunu söyledi. Aşçıoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, “Yakın gelecekte karşımıza çıkacak fırsatları değerlendirip bunlardan yararlanmak için, güçlerimizi birleştirme yoluna gideceğiz” diye konuştu.

 

Fuarda görüşmeler sürecek

 

AŞÇIOĞLU ile Deyaar arasındaki anlaşma yaklaşık bir ay önce tamamlandı. Dubai’de düzenlenen ve 8 Eylül’de başlayacak Cityscape Fuarı’nda da iki grup çeşitli iş geliştirme görüşmelerinde bulunacak. Aşçıoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu’nun oğulları İrfan ve Cenk Aşçıoğlu bu görüşmelerde yer alacak. 

 

Vatan



Geri Dön